לשרון בת28

loveyou4

New member
לשרון בת28

את האדם היחיד שתוכל לקבוע חד משמעית ממי להיפגע וממי לא. האדם עצמו מוצא עצמו לא אחת כקובע גורלו במו ידיו, האדם לעתים שופט עצמו לחומרה יותר מסביבתו, לא רק כי אם מלבד היותו קטגור, ושופט וגוזר את פסק הדין ולבסוף אף תולה את עצמו. וחבל - חבל שאין את מאמצת לך את שהצעתי לך להיות סנגורית של עצמך ולהדוף מקירבך כל קטגור, שופט ותליין. את שרון יפי הנפש שלך הוא הגורם המיוחד שבו שבית לב רבים כאן. הרי יקירה - אני מוכרח לציין את אופי החשיפה הזו שקיימת ברמה של עתונות בעבר, חשבי על אותם הוגי דעות למניהם, המפרסמים כתביהם ונקראים קבל עם ועולם, הם אלה שמקבלים תגובות ארסיות מכל מיני כיוונים ולכן למדו לגבש את עצמם כך שלא ייפגעו אישית. יש כאלה כאן שמחפשים חום ואהבה, יש שמחפשים להעניק חום ואהבה, יש שרוצים פשוט להופיע ויש שמחפשים להכות על שק חבטות ולהרגיע את כעסם, תסכולם וכו`. ואת שרון שכה נהדרת, אני משוכנע שאני מדבר בשם רבים, את אהובה, רגישה, אוטנטית וכנה בכל רמ``ח אבריך ושס``ה גידיך, אנא אל תקחי זאת (הביקורת המתועבת) לתשומת ליבך - את יותר מידיי יקרה וכל הבלתי מבינים באיכויות אוצרות פשוט עלובים בהשכלתם ותבונתם לנפש האדם. איתך רז

למעלה