לשפצר אייפון 4S

Happytom

New member
לשפצר אייפון 4S

יש לי אייפון 4s בן 3-4 שנים... כל פעם שאני מעדכן תוכנה הוא רק נהיה יותר איטי... כבר לא שומעים בו הכי טוב...

האם מישהו מכיר מעבדה שמטפלת בדברים כאלה? שהוא יזוז יותר מהר? או להחליף לתוכנה ישנה יותר?

גם מפריע לי שהתוכנה בצד ימין... משבש ל את המוח :)

אבקש פתרונות.
תודה ! :)

gadi7

New member
התוכנה בצד ימין. איך נגרום לה שתפסיק לשבש לך את המוח...

ב iOS9 אפל ביצעה לוקליזציה מלאה של התפריטים כולל יישור לימין. גם בחלונות עם תפריטים בעברית (לא גרסת Enabled עם תמיכה בעברית), כפתור ההתחל נדד לצד ימין, במקום לצד שמאל. אתה יכול פשוט להמיר את שפת המערכת לאנגלית (זה לא מבטל או מוחק את האפשרות שיש לך כיום לכתוב בעברית, המקלדת העברית ממשיכה להתקיים). אני מניח שאין לך כל קושי או מניעה להסתדר עם האנגלית הבסיסית של התפריטים באייפון. אם תהיה מותקנת מקלדת עברית אבל שפת התפריטים תהיה באנגלית, זו תהיה למעשה מערכת Hebrew Enabled כמו בחלונות. אצלי (אייפון 5) הסידור הזה עובד מצוין. כל האייקונים נמצאים במקום שבו אתה מצפה שהם יהיו, המקלדת כותבת בשפת הקודש, רק במקום ״הגדרות״ יש "Settings" , באמת לא ביג דיל.

לצערך (ולצערם של רבים נוספים) אפל לא מאפשרת שינמוך. מרגע ששדרגת את מערכת ההפעלה באייפון או באייפד כמעט ובלתי אפשרי לחזור אחורה. שווה לשקול אפשרות להשתדרג לאייפון חדש יותר (אפשר גם יד שניה, לא חייב להיות דווקא הדגם האחרון).

בהצלחה, גדי

AYELET1

New member
אין אפשרות להישאר עם ממשק בעברית ובצד שמאל

וזה הגיוני (ומתרגלים לזה...)
&nbsp
האייפון שלך איטי למדי כי מערכת ההפעלה החדשה מיוןעדת בעיקר לאייפונים חדישים יותר.
אפשר לנסות לבצע פירמוט ללא שיחזור המידע (לאחר שכמובן תגבה את המידע החשוב ) ואז לבדוק עם הדבר סייע במקצת.
פינוי מקום וניקוי ג'אנק לא נחוץ עשויים לעזןר.
או... לרכוש טלפון חדש יותר.
אין טעם לחתת למעבדה. חבל על כספך

למעלה