לשפנפן ה- small@ani

shalvale

New member
לשפנפן ה- small@ani

לא תתחמק בכזאת קלות. אתה ניסית להתנער ממילים שכתבת, וכשציטטתי אותך, ברחת. פתאום נמחקו לך הודעות בצורה מסתורית, והתעצלת לכתוב תגובות מחדש. אופייני... די להתחמק!!! אם לא תחזור להגן על עצמך, נדע לדראון עולם כי אתה פשוט שקרן.

small@ani

New member
מבטיח לחזור

ולענות, מקוה שמחר בערב. סליחה אבל הערב אני בלחץ זמן.

חבל לך על הזמן....

וזה עובד גם הפוך: כבר עשרות פעמים האשימו אותי כאן השמאלנים בדברים שלא כתבתי מעולם. כשביקשתי מהם לצטט היכן בדיוק כתבתי מה שטענו שאמרתי, אלמו דום, והאשכול נסגר באותו רגע. הם לא מסוגלים להודות בטעויות.. בגלל זה המשיכו להאמין לערפאת.

והנה דוגמא

בעמוד הקודם התנהל ויכוח ביני לבין שמאלן בשם אלמונימי על נושא אלטלנה. פעמיים שאלתי אותו שאלות עובדתיות על הפרשה כדי ללבן את הויכוח. אני עדיין מחכה לתשובות.... כנראה שלא נח לו לענות...

Charlie

New member
בגיניסט, בקשר לאלמונימי

אכן הבחור "נעלם" מאז אך לא מכיוון ש"נגמרו לו המילים" (ע"ע פלאפון next) אלא משום שנפל למשכב עקב שפעת. דיברתי איתו בטלפון היום והוא נשמע יותר טוב כך שהוא צפוי לשוב לכאן בימים הקרובים.

small@ani

New member
אהלן, אז אלמונימי זה לא אני

התגובה שלי תבוא בהודעות קצרות כדי שלא ייעלמו בדרך...

small@ani

New member
מקובל עליכם?

אוקיי... נתחיל בשוק. זה לא נכון שתמיד מוכרים אבטיחים ימניים ואף פעם לא מכרו אבטיח שמאלני? או שאני טועה? מותר לכם להגיב בדרך...

small@ani

New member
האם יש לכך משמעות כלשהי?

האם זה מרמז על הנטייה של המוכרים בשוק לגבי הצבעתם בקלפי?

small@ani

New member
צ´רלי ידידי, כבר עניתי לכם

והכל פרח עבר מן העולם. אני יודע שאפשר למחוק גם שירשורים ארוכים, ואני לא רוצה להזמין מתקפות מבגיניסט ועל כן אצהיר כאן שאין לי שום ספק קל שבקלים שלא נעשה הדבר בשום פנים ובשום אופן על ידי מי מאנשי הליכוד ובכללם בגיניסט. אבל, מוש חראם עלי? כותב כותב ואין מה לקרוא??

small@ani

New member
אולי נעשה את זה לפי נושאים?

יש לך נושא מועדף להתחיל בו? בוא ננסה לדבר כמו בצ´אט.

small@ani

New member
צ´רלי, מאחר ואני לא רואה תשובה ממך

אתחיל בזה שגם אני ימני. כרגע. אני מבין הנודדים, אבל זמנית, מהשמאל לימין. ואחזור לחיק השמאל כשתתאים השעה לעשות שלום. אני מסכים שכרגע אין זו השעה לשלום, ולא באשמת מנהיגי השמאל או הימין. אריק בסדר עד הרגע הזה, אם כי בשבוע האחרון מסתננים ללבי ספיקות אם לא עודדנו קצת את האש. אבל זה לא חשוב כרגע. המשך יבוא...

Charlie

New member
אריק בסדר כרגע....

השאלה היא עבור איזו רשימה תצביע בבחירות הקרובות? (כך בחשבון שבראשות הליכוד יעמוד נתניהו)

small@ani

New member
צ´רלי, לשאלתך...

אצביע בעד המועמד או הרשימה שתעשה הכי טוב לישראל לדעתי באותו זמן. אם ערפאת והרשות ימשיכו בדרך הזו אין לי מניעה להצביע לביבי, הגם שאשקול את העובדה ששלטון ביבי עלול לפגוע בערכים אחרים שלי. אם נניח ערפאת ייעלם ונחוש רוח אחרת בראש העם הפלסטיני, אצביע קרוב לודאי לשמאל הנדבן ולמועמדו. השאלה הבאה...

small@ani

New member
ועל כן אני מסכים עם המסקנה שקראתי

כאן, שערפאת הוא נכס לימין הישראלי, ועליכם לשמור עליו מכל משמר... חלילה אם ייפלט כדור מהטנק שמול חלונו, לשיטתכם.

small@ani

New member
ובדממה שמסביב...

אני חומק לישון... להתראות מחרתיים, אם לא מחר.

Charlie

New member
אל תכתוב בהודעות קצרות

אתה תיצור שרשור ע-נ-ק וחבל. תכתוב תגובה ממצה, ארוכה ומעניינת לכל מי שמחכה לתגובותיך. תודה.

למעלה