לשפוך ת´לב

לשפוך ת´לב

הכל נראה בסדר, החיים תוכננו להם והכל הלך עפ"י התכניות, היינו חברים טובים, דיברנו המון ועל הכל, תמכנו, שמחנו גידלנו את הילדים, כך חלפו להן שמונה שנים אמנם לא קלות אבל בהחלט מלאות בזוגיות ואהבה... ואז, פתאום אחרי מאבק משותף במחלה, חלה התרחקות, כבר כמעט ולא מדברים, סקס נעלם, והבדידות מחלחלת, קורעת מבפנים, כבר שנה. אז בהתחלה ניסיתי להבין אותה ולתת לה את הספייס שהיא צריכה, אבל זה הביא לריחוק, לאחר מכן נאבקתי על הזוגיות, אבל זה הביא למריבות שהאיצו את הריחוק, ועכשיו אני סתם אוכל את הלב, מתגעגע אליה למרות שהיא ישנה לידי כל לילה.

את זה שאתה מתגעגע אליה

כמו שאמרת כאן: "אני סתם אוכל את הלב, מתגעגע אליה למרות שהיא ישנה לידי כל לילה" האם אמרת גם לה?

האלי

New member
אמרת לה שאתה אוהב אותה?

אתה באמת אוהב אותה? תבדוק את זה, כשאתה עם עצמך תגיד לעצמך אני אוהב אותך ... תגיד את זה כמו מנטרה כמה פעמים ונסה לראות איזה תחושות עולות. כשתזהה את התחושות שעולות בך עקב אמירה כזו תוכל להתמקד יותר בהעברה של המסר הזה אליה. יכול מאד להיות שמה שקורה לך זה שיש בך כעס או טרוניה על זה שהאהבה שלך לא נענית על ידה. אם יש כאלו נסה להיפטר מהם. אני עוד לא פגשתי שום אדם שסירב לאהבה אמיתית. שלך, האלי.

רות 2

New member
ריחוק...של אישה

לפעמים נובע מחשש שלה יהיה מה שהיא ... סוג מחלה שאולי... חתך והשאיר צלקת בבשרה...גורם לה לחשוש עוד קצת ולמרות הכל המשך לחזק ,לחזר ,לדבר,להתקרב.......לומר ..אני אוהב סתם אינטואיציה של רות.........

אמרתי לה

אמרתי לה את כל מה שכתבתי כאן, היתה שיחה לא קלה, קצת בכי, קצת הטחות אשם אחד בשני והרבה הבטחות באוויר שננסה, ככל שאני חושב על זה יותר נראה לי שמרוב רצון להרגיש חיה שוב וטוב עם עצמה היא פשוט מצאה לה מאהב. המסקנה הזו באה חלקה מתחושות חלקה מהסימנים הללו שקוראים עליהם בכתבות של "בן זוג בוגד" לכן אולי היא מסרבת לאהבה שלי כי נדמה לה שיש לה אחרת...

maof

New member
קרירות של אשה.........

היא לא דווקא מבגידה או מעינין בגבר אחר..... אולי תנסה דרך שונה לליבה ....... לתת את הנשמה ואת הלב לדעת את ההבדל שבין לקחת ולקבל......... מעוף

למעלה