לשני היקרה חיבוק

לשני היקרה חיבוק

שני יקרה, מקפיצה כדי שתראי את ההודעה : ההודעה שלך ריגשה אותי: את צודקת אלוהים לא נותן מכות שאין באפשרויותינו לעמוד בהם ולכן הוא מצייד אותנו בהרבה כלים להתמודד עם דכאון. לא במקרה כילדה מאמינה באלוהים שמעת שהרשות נתונה ואלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו. הלופוס לא נעים ופה ושם יש תקופות קשות. אבל חמודה שלי מה שמדאיג אותי כרגע זה התיאור שנתת על הרופאה שרוצה להתאבד כי אמרו לה שיש לה לופוס. חמודה אם היא אמרה משפט כזה זה בגלל שהיא בדכאון. והסכנה הכי גדולה בלופוס זה איבוד המצב רוח והתקווה. גם רופאים שומעים לפעמים על כך שהם חולים ודווקא כרופאה היא יודעת שאפשר לחיות עם לופוס ושיש אחרי כל תקופה קשה שנים רבות של שקט וחיים נהדרים. פשוט חייבים לעבור את ההתלקחות. והדכאון והיאוש הנורא הזה הוא תופעה כמו פריחה בעור, או כאבי פרקים. היא באה בהתלקחות ואפשר לטפל בה היא נעלמת כשהמחלה נרגעת. ומה שרופא בדרך כלל אומר לך אז זה לא שמישהו אחר רוצה להתאבד אלא שאפשר וצריך לטפל ברצון להתאבד. תשמרי על עצמך!! חליתי בגיל 10 התנפחתי , התקרחתי רזיתי והשער צמח במילא כשהמחלה נרגעה היום אני כבר ממש ממש אישה מבוגרת ורוב החיים שלי אני חיים יפים. וכשהזאב מתעורר והעולם נגמר אני הולכת לקבל טיפול בדכאון. לי זה עוזר . שלך אירית

nono only one

New member
אני מכירה רופא כזה .....

אני הכרתי רופא כזה שטיפל במחלת הלופוס שלי !! הספקתי להיות אצלו פעמים לפניי שנים רבות !! הוא היה רופא משכמו ומעלה - אבל כשאמרו לו שיש לו סרטן הוא .....התאבד!!! אני כמובן קיבלתי שוק כי זה ממש היה מפתיע?? אז ...... אולי בגלל שהוא ידע טוב מה מחכה לו הוא פשוט נשבר..... כמובן שאני לא בדעה הזאת אבל.... אני יכולה להבין שבין אדם לא מסוגל לשאת סבל..... הרבה בריאות וכמובן זאת לא הדרך..... ליאור................

למעלה