לשנות או להוסיף ????

לשנות או להוסיף ????

רציתי לשאול אם מומלץ להוסיף או לשנות שם קוראים לי ליאת -ויש לי מפה לפי השם ותאריך לידה וכל המשמעות של השם שלי מפורטת בחוברת הזאת התייעצתי אם מי שעשה לי את המפה אם כדאי לשנות שם והוא אמר שלא !!! כי שאדם נולד אם שם מסויים זה התיקון של הנשמה גם אם האותיות שליליות כיביכול אני אמורה ע"י תיקון ומודעות להפוך אותם לחיוביות -הוא הסביר שכל אות יש לה השפעה שלילית וחיובית יש בזה המון הגיון בהסבר שלו אבל הסברתי לו שאני מזל סרטן שמטבעי אני מעדיפה להיות תאורתית ולא מעשית ועוד יש לי אותיות שאין בהם יסוד אש -וזה מסביר כיביכול את חוסר האנרגיה שלי בחיים לפחות אם הייתי מזל אש הייתי קצת יותר אנרגטית אבל השילוב של השם שלי אם המזל שלי הוא פשוט תקיעות אחת גדולה עכשיו אני לא אומרת למחוק את השם ליאת ולהיות בשם אחר אני התכוונתי להוסיף שם חדש וליאת יהיה שם אמצעי חשבתי שם שיש בו מיסודות האש אם מי אני יוכלה להתייעץ לגבי זה ??. ולא אני לא רוצה להתייעץ עם רב ... לא סומכת עליהם למי אני יוכלה לפנות לייעוץ???

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

לא משנים שם סתם כך, ולא מוסיפים באופן שרירותי. יש דרכים לעשות זאת, אומנם לא כדאי לנקוט בצעדים באופן הפוך מ"סוף מעשה במחשבה תחילה"...

אני לא משנה סתם כך

כי פתאום מתחשק לי ... זה בגלל חוסר האנרגיה והתקיעות שלי בחיים והיא קיצונית אצלי אני בגיל שחווים הרבה ועושים הרבה ואני לא עושה כלום מתוך עייפות רוחנית שאין לה הסבר כלום לא בוער לי חשבתי שכשאני אגיע לגיל כמו עכשיו 25 אני בטוח יהיה יותר מעשית אבל כלום לא משתנה זה עייפות ותשישות מהחיים אף אחד לא משנה שם בגלל שבא לו שם שמצלצל יותר יפה טוב אולי יש כאלה אני בטוח לא מאלה.

למעלה