לשמחת כל הטראנסג'נדרים/יות

אבא גאה

New member
קראתי ../images/Emo24.gif

כשאגיע לארץ הייתי שמח לפגוש בך. ושאלה - למה אם ככה אתה תמיד מדבר בלשון זכר?

DarlingAdam

New member
*מסמיק*

ותשובה: כי זה יותר נעים לי, ומרגיש יותר נכון. גם השם הנוכחי, לא השם שנתנו לי הוריי, מתאים לי יותר לראש וליקום. זה... עוטף לי את העור בצורה קצת יותר טובה מאשר לשון נקבה ושמות "של בנות". לא יודע למה, אבל אני מקבל את עצמי בהבנה ;)

אורי 0

New member
../images/Emo99.gif ואני חשבתי שאני גינופיל!

ובגללך אני יוצא פאנופיל. (אבל לא פאן-סקסואל, אני לא מציע הצעות מגונות לתפוסים. וחוץ מזה אצל המנגלה שלי יצאת גבר)

פרח7

New member
../images/Emo32.gif סיפור

היום בבקר בעודי מעמיסה את שני הבנים על האוטו בדרכנו לגן, טען המתוקיק שהוא ראה חתול בן, הוא הסביר לי שיש לחתול הזה רק שני צבעים ולכן הוא בן. עניתי למתוק, שהכי בטוח לדעת אם זה בן או בת, זה לבדוק אם יש לו בולבול. ואז התחלתי לגמגם שבעצם זה בד"כ בן...

ציבונה

New member
גם לי לא ברור

למרות שלי באופן אישי אין נגיעה למוצרים הללו לבת שלי ולחבריה בגן בנים ובנות גם יחד יש יחס חם ואוהב לכל תכשירי האיפור למינהם. אין לנו שום בעיה עם זה. הדבר היחיד שאנחנו מבקשות זה לא לצבוע את הפנים והגוף עם טושים כי זה נורא קשה להוריד אבל גם זה לא תמיד נשמר (כי אנחנו לא אומרות לא! רק מציעות להתאפר באיפור - זה עדיף)

barak001

New member
לא צריך

לכפות את ההעדפות שלך על הילדים. זכותה של הבת או של הבן להתאפר, או לעשות כל דבר לא מזיק אחר.

נכון...

ולו הכרת את הילדים שלי, היית יודע שכשאני כבר אומרת "לא" - הם מייד עוצרים במקום - מההלם... הם לא רגילים שאני משתמשת במילה הזו. א-ב-ל - לא מדובר פה בהעדפות שלי לגבי איפור/לבוש, אלא בחינוכם של הילדים לקודים חברתיים מסויימים. כשאני הולכת איתם לביה"כ למשל, אני שמה כיפה לראשו של הבן, ואם הוא לא רוצה להיות עם כיפה - אז לא נכנסים. ככה נראה לי , שזה חלק מהאחריות שלי כאמא, ללמד אותם גם את זה.

למעלה