לשמחה ניר

klava

New member
לשמחה ניר

בזמן שאתה נח מלהגיב לחידה הקודמת, אני סקרנית לקבל תשובתך לשאלה באה: מצטבר (לפחות אני הבנתי זה לא מזמן) שכל עדכון כתובת שאנו עושים במשרד הרישוי, הוא עדכון ברשיון נהיגה בלבד. ברשיונות רכב אשר רשומים עלינו, מתעסקת מחלקה אחרת, ובכל שינוי יש לעדכן שניהם - הודעת קנס (עבירות חניה,עבירות תנועה) נשלחות לכתובת הרשומה ב"מחלקת הרכב" ולא ב"מחלקת רשיון" ומה קורה? אתה חי בשקט בתקווה שכתושב מושמע, אתה מעודכן ומסודר, ובזמן זה כפלים קנסות ממשיכות להגיע לכתובת שב"מחלקת רכב" ואתה אשם בכך, שלא הדגשת במיוחד, שרכבך עבר דירה ביחד עימך. מה יש לך להגיד על זה? תודה. אשמח לקבל חוות דעת תודה

בהמשך לתשובתי הקודמת ...

... לשאלתך המאוחרת, ועם אותה ההתנצלות. תקנה 13 לתקנות התעבורה, זה לשונה: 13. חובה להודיע על שינוי (א) בעל תעודה יודיע על כל ישנוי שחל בכל פרט מן הפרטים הרשומים בתעודה וימציא לרשות לפי דרישתה את התעודה לשם רישום השינוי בה; שלחה הרשות לבעל התעודה תעודה נוספת שנכללו בה השינויים, יחזיר בעל התעודה את התעודה הקודמת לרשות. וזה אומר שאת צריכה להודיע על שינוי כתובת לגבי כל תעודה (רשיון רכב ורשיון נהיגה בכלל אלה). ככל הידוע לי, לעניין רשיונות הנהיגה, משרד הרישוי הוא און-ליין עם משרד הפנים. סביר להניח שבעתיד הכל יסתדר. ובשאלה מה לעשות עם הדוחות המסויימים שקיבלת, זה כבר מצריך טיפול אופרטיבי.

למעלה