לשמוע ביחד

לשמוע ביחד

אני וזוגתי רוצים לשמוע יחד דרך נגן הריו קרבון, היכן יש לרכוש מתאם עם יציאה לשניי אוזניות? היכן יש לרכוש קלטת תאום לטייפ ברכב, אני מעדיף אותה על פניי משדר FM היכן יש לרכוש אוזניות איכותית בארץ והאם יש מקום בו גם ניתן לנסות אותן לפניי הקניה?

תגובה

לגבי האזנה משותפת-תקנה מפצל בשקלים בודדים בהום סנטר/אייס/חנות חשמל הקרובה לביתך קלטת לטייפ באוטו גם פה לא צריך משהו מיוחד לנגן, בכל חנות מוסיקה אתה יכול למצוא כזאת ב50-100 ש"ח נראה לי אני לא מעודכן במחירים ואוזניות איכותיות אני כבר לא יכול לעזור לך
יש כל-כך הרבה מגוון, הכי טוב זה ללכת לחנות מוסיקה גדולה שיש בה אוזניות ולבקש לנסות כמה שאלה לגבי הריו-איך מגבירים שם ווליום? עם הגלגלת בפינה למעלה? ואולי תעלה תמונות שלו?

תודה על המידע ו...

מישהו מכיר היכן יש באזור המרכז חנות מוסיקה איכותית וגדולה בה אפשר לרכוש את האביזרים הללו, אוזניות איכותיות וקלטת תאום? לגביי הריו, אכן משנים את עוצמת הווליום עם הגלגלת בפינה הימנית העליונה שיש לה עוד תפקודים וגם יכולת לחיצה. בכלל התפעול של המכשיר הזה הוא קליי פשטות, יותר נוח מכל נגן אחר שבדקתי. לגביי תמונות, יש קישור של ביקורת על ה - Rio Carbon עם מלא תמונות, האם יש תמונה ספציפית שאתה רוצה שאני אוסיף לפורום שלא קיימת בביקורת שם?

La Gamba

New member
אגב

האם יש אוזניות בנמצא עם סוללות, שניתן לעשות בעזרתן הגברה נוספת?

benler

New member
עדיף לך בהרבה להזמין אוזניות מחו"ל

כולל המשלוח זה יצא זול בהרבה מכל אוזניות מקבילות שתוכל לקנות בארץ. אני למשל, קניתי את ה Sony MDR-888 מ ebay וזה עלה 50$ (כולל המשלוח) והגיע תוך 10 ימים. לגבי חנות אודיו טובה בארץ - אדר סוכנויות ברחוב החשמונאים בתל אביב (מול השוק הסיטונאי, לא רחוק מאופיס דיפו). בן

למעלה