לשמוע אישה ...

RoboCoc

New member
לשמוע אישה ...../images/Emo48.gif

וכמו תמיד כאשר משעמם לי אני מגיע אליה הביתה, אנחנו יושבים במרפסת או על קצה המיטה ומדברים שטויות. הייתי ממש חרמן באותו היום והזין עמד ללא הפסקה, למרות שכבר שתינו איזה בקבוק וחצי של יין. כמו תמיד היא אמרה לי שאין סיכוי שנשכב ובשביל הסיפוק שלה היא משתמשת בכושי הגדול שלה, ככה היא קוראת לויברטור שלה, שהוא החבר הטוב ביותר שלה, מה שקרה אח"כ אני לא בדיוק זוכר אבל בהשפעת היין קצת פגה כאשר מצאתי את עצמי לבוש בחולצה בלבד כאשר מיכל הייתה צמודה לזין שלי, היא מצצה אותו קצת, העמידה אותו אח"כ מרחה את ידיה בקרם הגוף שלה שהריח כל כך טוב כל הזמן, והחלה לשפשף אותו אבל להפתעתי אחרי זמן קצר מאוד היא אחזה בידי מורחת אותם במעט קרם ומובילה את הידיים שלי על הזין שלי ומורה לי לאונן, והתחילה לחרמן את עצמה, מחדירה פותחת את חולצה חושפת את השדיים הלבנות שלה כלואים בחזייה, היא חלצה שד אחר שד מעסה אותם, האינסטינקט הטבעי שלי גרם לי להתקרב אליה. אבל אז היא הפסיקה מיד, מורה לי להמשיך לאונן. קפאתי על המקום, ממשיך לשפשף את הזין שלי, מרגיש אותו נמתח יותר ויותר. אח"כ בעודי יושב על המיטה היא זחלה לעברי במבט ממזרי התחככה בי והמשיכה הלאה, מורה לי לא להסתובב אחרת, אחרת זה נגמר. חריקת המגירה, ומיד אח"כ הטריקה שלה, ואז שמעתי את הזמזום של הויברטור שלה כאשר היא הפעילה אותו, מיד הזין שלי הזדקף לחלוטין. הייתי כבר ממש מחורמן. עצמתי את העיניים שלי מנסה לדמיין אותה נשענת על הכריות כאשר שדיה מבצבצות מבעד לחזייה והחולצה הפתוחה, התחתונים שלה נחתו לידי, ומיד שמעתי את האנחה שלה ואת קול הזמזום של הכושי נחלש מעט, הוא בפנים, בתוכה עמוק מזיין אותה, כמה קינאתי בויברטור באותו הרגע, אבל החרמנות שלי גברה והמשכתי לענג את עצמי, מעלה מטה לאט, מעלה מטה מהר, מרגיש את המיטה מתנועעת, מתנועות האגן של מיכל שמזיינת את עצמה עם הכושי שלה, הזין המלאכותי, המלכותי שלה, התנועות שלה האנחות שלה מילאו אותי בתאווה, כל כך רציתי לזין אותה להחדיר אותו עמוק עד שהיא תתחנן שאגמור לה בפנים, אבל לא העזתי, פחדתי יותר מידי שזה ייגמר בשנייה שאסתובב,לקחתי את התחתון, מקרב אותם לאפי מסניף את הריח שלה מרגיש אותן עדיין חמות ולחות, התחלתי לשפשף את הזין שלי עם התחתון שלה חושב עליה, כיצד עוד מעט אני בטח אחדיר לה אותו בכוס החם שלה מפשק אותה לגמרי ומראה לה מזה, מזיין אותה בכל הכוח גורם לה לצעוק. הרגשתי את כפות רגליה מלטפות את הגב שלי, מחרמנות אותי , "תתקרב לי מעט " היא ציוותה, היא חיבקה את המותניים שלי עם רגליה , "אני רוצה להרגיש את התנועות של הידיים שלך כאשר אתה מאונן", המשכתי לאונן מנסה לנוע מעט הצידה כדי לקלוט ולו מעט מהשתקפות שלה מהמראה, אבל כל מה שיכולתי לראות היה את הפטמות הורדרדות שלה נעות כמטורפות מעלה ומטה, יחד עם קצב החדרת הויברטור. שמתי לב כיצד קצב התנועות והגניחות שלה גובר. "כן כושי שלי עוד מעט..." היא דברה אליו, רק המחשבה על זה שהא קרובה לגמור הביאה אותי לשפשף במרץ את הזין הנפוח והאדום שלי, "אהה, אח, אההההה" ו"כן כן כןןןןןןןן " זה כל מה ששמעתי ממנה, אוננתי במרץ מנסה לגמור יחד איתה, הרגשתי כיצד הזרע ממלא את הצנרת ומתחיל לגלוש. גרגור קולני וצעקה אחרונה והרגשתי את המיטה נעה כאילו האדמה רעדה, כאילו סוף העולם מגיע, ואז לאט לאט היא נרגעה, אני הייתי על קצה היכולת שלי, המשכתי לאונן כאשר אני לוחץ על הזין שלי מונע מהזרע לצאת, עד שכבר התחלתי לא יכולתי יותר ושחררתי את הסגירה ומיד שפריץ של נוזל חם פרץ ונחת על גופי המיוזע, המשכתי עוד קצת מממשיך את גל העונג שפקד אותי, ואז כבר לא יכולתי לגרות אותו יותר. נשכבתי לאחור , רגליה על החזה שלי, ראשי על הבטן שלה מרגיש את הרטיבות של ערוותה מתחת לגבי. "בפעם הבאה אני לא אוכל לשלוט בעצמי" אמרתי לה, "בפעם הבאה חמוד שלי, אני סומכת על זה שלא תשלוט בעצמך" היא החזירה לי.

מפ33יצה

New member
לראות גבר...

הידיים שלו כל כך עדינות, נוגעות באברו, מלטפות כאילו מרחפות להן, לראות אותו מאונן כל כך גירה אותי שהוצאתי את הויברטור והתחלתי לאונן גם.. נשכבתי לאחור, החדרתי את הראש שלו מעט, מפעילה את המתג והוא התחיל להסתובב, על השפתיים החיצוניות שלי, מסתובב ונכנס מרחיב ומיענג.. רואה אותו מביט עלי חצי מהופנט וממשיך מעלה ומטה מגביר את הקצב.. החדרתי אותו עוד קצת חושבת על איברו, כאילו הוא חודר אלי בקצב שהוא מאונן.. קצה אחד של הויברטור על הדגדגן שלי, מרטיט אותו בעדינות , מתאימה לי את הקצב הרצוי.. מחדירה את הויברטור, מרגישה אותו בתוכי, רואה את מבטיו עלי.. הכנסתי את כושי עד הסוף נוגע בסוף שבי.. מרטיט את הדגדגן שלי. הוצאתי והכנסתי והוא ממשיך לאונן.. מגרה אותי הגברתי את הקצב בטרוף וכושי מזיין אותי חזק.. חודר יוצא חודר ויוצא במהרות לוחץ על הדגדגן שלי ו.. כיווצים גמירה.. המשכתי עוד לפעם השנייה המהירה יותר.. מרגישה את הבטן מתכווצת, את הזרמים שנשלחים החוצה ושוב פנימה.. מרגישה את כולי מתכווצת על האיבר של כושי מרגישה את הרטיבות שנוזלת מבין רגלי ומביטה בו לוחץ יותר וגומר מהמראה..

bugbuster

New member
../images/Emo75.gif צי3333333הההההה

למחזר את הדברים לרובו? הרי אין צורך. ואת יודעת את זה.
שנה טובהההההההה מפ33יצה

מפ33יצה

New member
באגייייייייייי

לא מחזרתי דברים לרובו.. זה ברשותו.. גררררררר עליו וסלאשששששששששש עליך

bugbuster

New member
צי333333....

לא לזה התכוונתי. לרגע לרגע לרגע לא.
התכוונתי שבדברי אני אמחזר את מה שכבר נאמר לרובו. הגבתי לו תחילה, למרות שאת הגברת, הוא שפתח בשרשור.

hotman10

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

מה יהיה איתי?

bugbuster

New member
Zיין רובוטי.. רחמיםםםםםםםםםם

זה עצוםםםםםםםםםם.. רק כמה פרטים טכניים, פיסקאות, ריווח, פאאק רובו, אתה חייב! רווח את הטקסט למען השם... וחוץ... כרגל, אתה עושה את זה, מעבר לחירמון החייתי ממש, גורם לקינאת כתיבה מזוככת, יא בן יונה...
שנה טובה

למעלה