לשמוע אותך...

עיילה28

New member
לשמוע אותך...

רק לשמוע את קולך לדבר איתך, להקשיב. מקשיבה לכל מילה שלך. צוחקת. כל כך הרבה צוחקת. מסתכלת על עצמי במראה וצוחקת. מתפקעת מצחוק כשאני מדברת איתך. אתה גורם לי את התחושה הזאת. תחושה של חום ואושר פנימי כזה. אנחנו בקושי מתראים אבל מכירים כל כך טוב. מרגישים קרובים. "אני חש אותך מרחוק" אמרת לי. רוצה כבר לחוש אותך מקרוב. רוצה כבר לראות אותך. מתגעגעת לתחושה שלך, למגע שלך, לידיים שלך, לצבע שלך, לחום הגוף הסקסי שלך, לריח המשכר שלך לשפתיים המצויירות האלה המדהימות לחיוך המקסים מתגעגעת אליך. מתי אזכה לראות אותך ? ולו לכמה רגעים ? אבל רוצה לבד. בלי עוד אנשים. הרגשה כזו לא הרגשתי בחיים. כל כך רוצה. רוצה לקחת כל מה שניתן. כל טיפה וטיפה אשמור בליבי ואנצור שם את אהבתי. אוהב אותך אמרת לי כל כך טוב לדעת את זה אהובי (את זה אני לוחשת לעצמי...)

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצעוק!לצעוק! שאת אוהבת,שאת מאוהבת, שאת רוצה לאהוב ולהיות נאהבת. יפה לך הכתיבה הזו.

בת מלכה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לצעוק שאת אוהבת אוהבת אותו... לשמוע את הד צעקותיו "אני אוהב אותך"...

ללא נושא

אני בבעיה. מצד אחד כמובן שאני מסכים עם שתי המופלאות שכשאוהבים צריך לצעוק את זה מגג העולם. מצד שני, אני יודע כמה זה קשה, כמה פעמים הלב שלי זעק אליה "אני אוהב אותך" אבל הראש והפחד צינזרו ואמרו דברים כמו "אני חולה עלייך", "ברור שאני מרגיש... אלייך... זאת אומרת, ברור שאני..." בקיצור, לא נותר לי אלא להזדהות ולהצטער...

עיילה28

New member
תודה...

אבל הלוואי שיכולתי לצעוק את זה. הייתי רוצה. באמת הייתי רוצה.

עיילה28

New member
אוהבתתתתתתתתתתתתתתת

אוףףףף כל כך אוהבת. תודה לך מודה ועוזבת. אם היה לי הכוח - הייתי מודה וגם עוזבת.

אוהד 30

New member
אם רק תעני לי ....

לאכול אותך ,,,לטרוף אותך ברגעים שקטים של שקט מסביב אף אחד לא מביט אף אחד לא יודע אנחנו שנינו מתגלגלים על השטיח ,,,נושמים, שותים ,צמאים אחד לשני .... אווווווווווףףףף אם רק תעני לי .....

adam33

New member
רוצה אותך

ולמרות החיוך שעל שפתייך רוצה אותך גם אם תקרבי אליי את שדייך וגבך ועמוד שדרתך מתקמר למגע אצבעותיי בדיוק כפי שהיה שם באותו היום ליד הורייך וכעת את רחוקה ואני כאן חולם על דמותך שמפנטזת ולא עליי כיצד גופך אהב את הלחישה ואת הלשון שם בפינה ואת העור שהיה בשפתיי אותו נשכתי לרגע לקול לחישותייך רוצה ואינך כאן מציצה מספרת ובורחת ואותיי בצד שוכחת? התגעגעתי.. כן אלייך עלמתי התגעגעתי ויודע שאת אהבתי..

למעלה