לשמוליק טיאר

לשמוליק טיאר

שמוליק אני מודה לך על ההזדמנות שנפלה בחלקי להשתתף בתוכניתך, אתה לא יכול לתאר לך כמה התרגשתי כשהתקשרת אליי לפלאפון אחרי שחזרתי מהכנס מתגייסים, אני עכשיו מתמודד לגל"צ הודה לך אם תעזור לי להתקבל או אם תואיל בטובך לכתוב לי מכתב המלצה, בכל אופן יש לך תוכנית מדהימה!

תומר185

New member
חשבת על האפשרות להינשא לשירלי לילו?

ואז (אם תשמור על שם נעוריה) יקראו לה שירלי לילו לולו

תומר המצחיקול

איזה בדרן אתה אני פשוט מתפוצץ מצחוק, אתה פשוט בדרן עולמי...אין עליך...מרוב שאתה כזה אתה יותר דפוק משניצל!

תומר185

New member
המאזינים של שמוליק נורא רגישים...

אולי הפורום הזה יהיה יותר נורמלי כשתתחיל התוכנית "השדרן של המדינה".

מי רגיש יטמבל

אני משחק כדורגל...שומע מזרחית..אני יכול להיות רגיש כמו חרא על הכביש..מה אני כמוך...מה..אתההה.....סתום?

תומר185

New member
אין מלים...

גם משחק כדורגל וגם שומע מזרחית? ממש רב-תחומי. איך אתה עושה את זה? אם אתה זוכה, תרשום אותי בתור של המעריצים. רק שלפי התוצאות, אין הרבה סיכוי. יאללה בית"ר... חחח (אם הייתי מנהל הפורום הייתי מוחק את ההודעות שלך, אבל משום מה לא הפקידו בידי את ה"טיפקס")

תומר תקרא אתה וכולם תקראו!!!!!!!!!!

ראסמי אתה ממש אידיוט מה הסיפור שלך , על מי אתה מתנשא, אני בתקשורת שם אותך ועוד 100 כמוך בכיס הקטן, לכן אני כותב בעיתון מקומי, לכן אני עורך עיתון ב"ס, לכן אני מועמד לגל"צ, לכן אני עושה הרבה מאוד כסף משיווק, בלי לדבר על זה שאני יכול לדגמן,..עכשיו...אני עונה לך בצורה עממית..בלי להתחשבן איתך..אבל אם אתה יורד נמוך..ואישי...אז מה אתה שווה.....

תומר185

New member
תהיה בריא ותמשיך להצליח

אתה בטוח ששנינו קוראים את אותו דבר? איך אתה בדיוק מגדיר "התנשאות", אם לא מה שכתבת על עצמך... אם אתה מצפה לתגובה באותו סגנון, תשכח מזה. אני לא בתחרות איתך!! חבל שכל מילה שניה שלך זה "אדיוט","דפוק". אם היית מכיר אותי, היית מבין שזה ממש לא הקטע שלי ל"ריב" עם אנשים על שטויות. שלח הודעות ב"מסר אישי" ולא מעל דפי הפורום. אולי כדאי שנפרוש בשיא, ידידי היקר. להתראות בשלב הבא, תומר

נחשצפע

New member
תומר אני איתך

משחק כדורגל , שומע מזרחית , עורך עיתון בית ספר , "עושה הרבה כסף בשיווק" ..ועוד מדגמן. וואו!!! ממש גבר חלומי... אם הוא לא היה בן 17 הייתי חוטפת אותו.. תומר, מה אתה בכלל עונה ל"דבר" הזה? זה ממש לא לכבודך.

maayuna9

New member
צודק צודק ו.....צודק!!!

יאללה תומר יא מעבול אל תתעסק עם כפיר!!! כמו שכפיר אמר הוא מכניס אותך לכיס הקטן!!!!! אין על כפיר
השדרן המושלם
שלי תצביעו לכפיר!!! מי שלא מצביע לכפיר אני מביאה לו

למעלה