לשמולאנים,

• פותח הנושא RnP
  • פורסם בתאריך

RnP

New member
לשמולאנים,../images/Emo59.gif

שימו לב הזדמנות חד פעמים... חושבים שהאידיאולוגיה שלכם נכונה פנו אליי, אז כל מי שנגד הטרנספרט ובעד עראפת שיפנה לכאן. ולכל השמולאנים שחושבים שהכי גרוע יעזבו את הארץ, לנו הימנים אין ארץ אחרת.

SHRIMPINION

New member
למה

ומה. מה גורם לך לחשוב שלשמאלנים יש ארץ אחרת? מה גורם לך לחשוב שהשמאלנים חושבים שיש להם ארץ אחרת? יש לך מפתח לראש שלי ושל כל שמאלני בארץ שאתה יודע אם אנחנו בעד או נגד ערפאת? לא נראה לי... וחבל כי אחרת היית מבין כמה דברים כמו- לכל אדם יש דיעות שונות- תמצא שמאלנים שאין להם ארץ אחרת ותמצא שכן. תמצא שמאלנים שפועלים בעד ערפאת ותמצא שפועלים נגד הרשות.....תמצא הרבה דברים אצלנו השמאלנים. כי כמו הימנים גם אנחנו בני אדם ולכל אחד מאיתנו סט שונה של אמונות, ערכים, נורמות ומחשבות.....אז בבקשה תשתדל לא לעסוק בהכללות. שלך שרימפיניון ורוד גאה עם נצנצים

CANDY MAN

New member
כולנו יודעים בדיוק מי בורח לארה"ב..

אתם לא שמים זין על המדינה שלנו ואתם חושבים שמקסימום נעבור מקום אם יהיו פה יותר מדי ערבים. אתם תומכים ברעיון "זכות השיבה" אבל כשלשטח מדינת ישראל יכנסו 3 מיליון פליטים אז אתם הראשונים שתברחו מפה. בגלל זה עדיף שלא תתמכו בכלום מפני שהדיעות שלכם בסוף יפגעו בכולנו ורק אתם תוכלו לברוח. בברכה, CANDY MAN שרוצה לחיות גם בישראל וגם בשלום!

EverMan

New member
מה אתה מדבר שטויות ?!

אני לא אתן לפלשתינאים את זכות השיבה , אתה מדבר כל כך הרבה שטויות ! זכות השיבה זה לא משהו שייתנו איי פעם לפלשתינאים ! ואני ציוני לא פחות ממך ! אני עליתי לארץ הזאת פטריוט ונשארתי ככה ! אז אל תגיד לי מי יברח ומי לא !

haddas

New member
תראו...

אני צברית, עם עקרונות מאוד ברורים לגבי הארץ. הורי האהובים טיפחו בי את אהבת הארץ, לא הייתי בחו"ל עד לפני שנה, וזו הייתה הפעם הראשונה. אני מכירה את ארץ ישראל כמו כף היד שלי. אני בחיים לא אעזוב אותה, אפילו שאני קצת שמאלנית-מרכזניקית. הפחד של האנשים לא נובע מהשקפת העולם שלהם. תאמינו לי, שיש גם הרבה ימנים שעוזבים את הארץ... לא ניתן לשלוט בזה. בכבוד רב לכם ולמדינה.... הדס

CANDY MAN

New member
זכות השיבה זה הדבר היחיד שמונע...

מאיתנו ומהערבים בכלל לדבר אז אל תבלבל לי את השכל. עובדה שגם ברק לא הסכים לתת להם את זכות השיבה בשום הסכם והם זרקו אותו לכלבים. הם לא מבינים שהם לא יקבלו את זכות השיבה ואם הם לא מבינים אז אין בכלל מה לדבר איתם ואם אין בכלל מה לדבר איתם אז כל האידאולוגיה שלך שווה לתחת. אתם חכמים בלרצות שלום ואנחנו הימנים הרעים רק רוצים מלחמה נכון? ההבדל הוא שאנחנו מציאותיים ואנחנו יודעים מה יקרה אם הערבים יקבלו את זכות השיבה. מצד שני אתה כאילו "שמאל" מדבר על וויתורים ועל שלום, מדבר על דו-קיום ועל אחווה אחדות אבל "זכות השיבה" בכלל לא מדברת לכיוון שלך. חבר זה מה אנחנו קוראים "צביעות" . בברכה, CANDY MAN שמחר יש לו צו ראשון

RnP

New member
כמובן..

כולם יודעים שהשמאל המרקסיסטי דואג שכולם יהיו שווים אז עם אנחנו בעלי שטח גם הערבים צריכים לקבל כי הם לא פחות אנשים מאיתנו... הערבעים הרי רוצים לחיות בשלום הם לא מפוצצים אותנו כי לא אכפת להם מאיתנו אלא כי הם רוצים שכולם יהיו שווים עם יש יותר יהודים מערבים אז צריך להקטין את מספרם שהכל יהיה שווה... קארל מרקס צדק כשכולם יהיו שווים יהיו פחות בעיות לכולם יהיה טוב, הדרך לשוויון הזה אבל, עוד ארוכה.

RnP

New member
האיש צודק,

שלום עושים עם אהבה למדינה או לא עושים בכלל

RnP

New member
OK

השמולאנים בארץ מאז ומתמיד כוללים ברובם את כל המלומדים הסופרים אנשים הפילוסופיה ופסיכולוגיה אלו שיודעים כי ליבו של הערבי כואב ועצוב כי אנחנו לקחנו את שטחו ואנחנו ביצאנו פיגועים בחפים מפשע (אצלהם באוטובוסים, ובדיסקוטקים...). חוץ מזה יש את אנשי העסקים שעובדים בחו"ל או בארץ, האנשים הללו ברובם לא שמים על המדינה אלא דואגים לתחת הכלכלי שלהם האנשים האלו שרואים עצמם כו נאורים ומוכנים להקריב למען השלום חושבים על העתיד הכלכלי שלהם ורווצים שלום כדי להגביר את יכולתם הכלכלית, וחוץ מזה הכי גרוע יש להם עתיד במקום אחר ואין מה להפסיד אז בוודאי... צריך שלום. אני לא מעריך אנשיםפ שלא רואים שמול עינהם הדרך שבחרו היא שגויה וטוענים שזה לא ככה. הלילה לבן כמובן השמים ירוקים וכן גם יש סיכוי לשלום, כרגע. אגב פרס בטח יודע שכל העם מוכן לשלום, וכל העם, סליחה רובו, רוצה שלום. אני מצטער אך גם אנחנו קיימים בציבור ... אלו שאכפת להם מהמתנחלים שאתם רוצים להרים, אלו שאכפת להם מהשטח שישמש בגללכם את המחבלים ולא את הדור הבא שלנו, אלו שידעו מה הנשק שהבאתם לעראפת יעשה אך לא הקשבתם להם. עכשו אנחנו צודקים ואתם עדיין לא מוכנים להקשיב עוד מהבים איום על המדינה אך מתחילים לפחות להבין: הימין כל הזמן צדק... אז לאלו בינכם שלא, תפתחו את העיניים. פיס

למעלה