דברי הוצאו מהקשרם.. המפף.
בכנות, אני מקווה שסילפת את דברי בתום לב, לכן אני טורחת להסביר. לא אמרתי שאין לנו הזכות להיאבק בטרור. אמרתי שאין לנו הזכות לרצוח אוכלוסיה אזרחית. אפילו לא אמרתי שאין לנו הזכות לפעול נגד אוכלוסיה אזרחית, אם כי הנושא מורכב וראוי לייחד לו הודעה נפרדת. אנחנו לא אשמים במה שהממשל הירדני עולל לעם הפלשתיני. אבל העובדה שהירדנים עשו מה שעשו, לא נותנת לנו את הזכות, או אפילו את האפשרות הריאלית, לנהוג כמוהם. מאז 1948, כל מי שרואה את עצמו כפלשתיני, נתון תחת כיבוש זר. חד וחלק. אתה מנסה להגיד לי שעכשיו אין להם גם את הזכות להגדרה עצמית? וזה, מבלי להזכיר שמאז 1948, כל ערביי ישראל נחשבים לאזרחים סוג´ ב´ במדינת ישראל וסובלים מיחס משפיל ומקפח. זה נחמד לשבת וליילל שהירדנים לא בסדר והעיראקים לא בסדר, אז מה לעזאזל הם רוצים מאיתנו. זה לא עובד בפראקטיקה. מאיפה הסקתי דבר כזה שטותי, אתה בהודעתך כותב "ואולי אנחנו אשמים בזה שעיראק כבשה את כווית ושאסד טבח 20,000 ערבים? אולי אנחנו אשמים ברעב במצריים?", מכאן אני מסיקה שאתה סבור, שאם העיראקים הסורים והמצרים לא לקחו אחריות על מעשיהם, גם אנחנו לא צריכים לקחת אחריות על מעשינו, ומותר לנו להניח שהעובדה שמיליון וחצי תושב שקוראים לעצמם פלשתינים ותובעים מדינה משלהם, אינם נתינים שמוחזקים תחת שלטון זר. אלא אם כן י לך הגדרה יותר מוצלחת שעדיין תהיה רלוונטית לתנאים בשטח? אני לא הולכת שולל אחרי התעמולה הפלשתינית. אתה הוא זה שהולך שולל אחריה ומניח כי אם הפלשתינים מאשימים אותנו באינספור דברים שאינם מאחריותינו, פירושו של דבר שאיננו אשמים גם בדבר האחד שכן עוללנו ושאנחנו כן אחראים לו.