לשם שינוי

TheHock

New member
לשם שינוי

ובעיקר משעמום החלטתי לראות מעט "דוקומדיה" - והיה שם וויכוח בין יובל שטייניץ מהליכוד ומישהו מהשמאל (מצטער אני לא זוכר אצת שמו). הוויכוח היה על זכות הציבור לדעת, ועל מקרה שניסו להשתיק את ביילין מול נסיון לטרפד את נתינת התואר "דוקטור של כבוד" לשרון. את מרבית הדיון פיספסתי - אבל לקראת הסוף הוויכוח הובל למה מותר להגיד ומה אסור, איש השמאל - טען כי אסור לאפשר לאפי איתם לדבר - כי הוא מדבר על דברים אנטידומקרטים, אבל הסרבנים דמוקרטים, והוא עוד הרחיב ואמר כי הסרבנים הם חיילי הדמוקרטיה. שטייניץ טען ההפך ואמר שדבריו של אפי איתם דמוקרטים לעומת דברי הסרבנים אנטידמוקרטיים. מבלי להכנס עדיין לדעתי - אני שואל אתכם "איפה עובר הגבול? מה מותר ומה אסור להגיד?"

Vendetta

New member
כל דבר שגובל בהסתה - אסור

הסרבנים מסיתים להשתמט מצה"ל והלפקיר את ביטחון מדינת ישראל. בקשר לאפי איתם - לא ממש שמעתי רבות מדבריו, ולכן לא אוכל לדעת אם הוא מסית או לא. אם כן - בוודאי שצריך לאסור עליו מלעשות כן.

TheHock

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

מה בדיוק נחשב להסתה? הרי בפורום הזה בלבד שמעתי (קראתי ליתר דיוק) דעות התומכות בסרבנות, קראתי דעות התומכות בטרנספר, קראתי גם כמה דעות שמצדיקות את רצח רבין, ואת חיסולם של מבוקשים קיצור - אתם יודעים פחות או יותר מה הדעות המושמעות פה. אני בתור אחד ממנהלי הפורום נתקלתי לעיתים רבות בדילמה האם דעה זו או אחרת היא הסתה...(וגם לא פעם הוקפנו אני ושלתי על הנושא של מחיקת ההודעות).

EverMan

New member
אסור להגיד

כל דבר המסית לפגיעה פיזית/נפשית/כלכלית בבן אדם או משפחתו.

למעלה