לשם שינוי.......

MC ROEE

New member
לשם שינוי.......

אני יודע שזה לא המום לדבר על זה וחלק מכם בטח אששכרה יכעסו עלי אבל עדיין היום פתחתי את הטלויזיה ושמעתי על עוד פיגוע ירי בנתניה ומטוס שהתפוצץ באויר אתם יודעים זה נמאס לי פשוט אני מרגיש מותש מכלל מה שעובר היום אני יודע שאני לא הייתי ולא עברתי את המקרים האלו אבל עדיין אני מרגיש נורא אם העיניין הזה נמאס כל יום לשמוע על עוד הרוג ועוד הרוג כמו איזה העינוי הסיני של הטיפות מים (ומי שמכיר - אני גאה בו(נאמר בציניות על תקחו את זה ברצינות)) וברצינות אני פשוט מרגיש מותש דיכאונית איך לא כל יום משהו חדש מחבלים השתלטו על בית אישה נורתה באמצע הכביש אנחנו חיים פשוט במצב שאנחנו מפחדים לצאת למקומות לא מאובטחים ופשוט נמאס לשמוע חדשות כל יום לשמוע איך עוד חייל מת או ילדה קטנה נהרגה אני מרגיש הכל זה גדול מדי בשבילי הייתי רוצה לעזור למדינה באמת אבל אני לא יודע איך הייתי רוצה לעשות משהו אבל אני גם לא יכול הייתי רוצה לדבר על זה ואת זה אני יכול עכשיו תקחו את זה מהזוית שלכם מה אתם חושבים על המצב אתם מרגישים מדוכאים כמוני ואני לא מדבר על מצב שאני רוצה להתאבד הייתי שמח אם הייתם משאירים תגובות להראות שאיכפת לכם לפחות לא איכפת לי אם זה נגד או בעד ההודעה שלי אני רק רוצה להבין מה אתם חושבים ואם גם אתם מותשים

Blood

New member
כולם מותשים

אבל לברוח זה לא הדרך, להפך -צריך להתמודד עם מה שמחכה. באמת שאין לי כוח להכנס לדיוני שלום/מלחמה/ערבים/יהודים.. את שלי אמרתי במשפט אחד שאומר הכל..

da^Lord

New member
היום מצעד האהבה

ואנשים שאני מכיר הלכו לשם, ונכון שתמיד אני אומר שלא צריך להסתגר בבית ולפחד בעקבות דברים שרואים בחדשות. אבל היום זה באמת מדאיג אותי. אם אדם הצליח להגיע לתחנה המרכזית בעפולה, למה שלא יוכל להגיע לטיילת ?

Mad-DawG

New member
עצה לך ולכולם

אומרים שאתם צעירים מדי, שאתם לא בגיל המתאים, נכון? אבל אתם רוצים לתרום, רוצים להרגיש חלק מהעם, ולא לעמוד בתחושות יאוש, רוצים להרגיש שנתתם מה שיש בכם, את האור שבכם כדי להזכיר למדינה שהיא עוד צעירה, והיא עדיין מתגבשת, כדי להחזיר לאנשים את האור בעיניים. עם סגולה? נתון לפרשנויות. עם מיוחד? בהחלט! זה לא המקום או הזמן להרחבת ההודעה, אבל יש לי כמה דברים חשובים להוסיף. (התייחסו בבקשה להודעות בבגרות, אני לא "שתול" שבא לפרסם לכם דברים לחינם, זה ישמע אולי כמו הפוייקטים ש"מחייבים" אתכם בבית הספר לעשות, אבל תקראו בעיון רב, יש לעניין חשיבות מרובה!). המצב ההרסני הפך לשגרה, ולמד"א חסרים כוחות שיסופחו לכוחות הניידים, הטיפול הנמרץ, כל אחד יכול לתרום. זה יכול להיות בכל יום שתלכו באופן עצמאי ותתקלו במצב בו אדם נחנק ואתם היחידים באיזור ורק אתם יכולים להעניק לי סיוע רפואי ראשוני עד בו האמבולנס, לא הייתי רוצה להיות במקום האדם הזה בשעה שהוא לא ידע כיצד לטפל באדם. ההתנדבות מיועדת לכל אדם בכל גיל. התקשרו למד"א לפרטים נוספים. עברתם את גיל 17? התנדבו למשמר האזרחי, הצטרפו לצוותי סיור, לשמירה וכו´. תחזירו למדינה את האמון בעצמה ואל תפסיקו לחייך!
עמית

haim9798

New member
אני מצדיע לך

אני בהחלט חושב שזה אחד הפתרונות היותר טובים שיש ליאוש שכל אחד מאיתנו מרגיש , אז אני מצדיע לעמית , האיש והאגדה . דבר נוסף , אל תורידו את הראש, ככל שנחיה יותר ככה נהיה יותר בריאים,ודבר נוסף,מתי שצריכים אותכם , אל תהססו ותגידו כן כי אנחנו אחים, למצב ובכלל. אז אני מצדיע לכל המתנדבים וקורא לכל אחד לעזור בדרכו שלו .

kodgirl

New member
מד"א התנדבויות:

לא הצחתי להשיג את המספר (גם אם הייתי זה היה בירושלים אז לרובכם זה לא היה עוזר) רק שתדעו שזה לעולי יא ו-יב בחופש הגדול. אני אישית באגודה למלחמה בסרטן. שמרו על עצמכם יעד

inbalit

New member
אני רק רוצה לציין.......

שההיצטרפות למדא כרוחה בקורס של חודש וחצי, עם בחנים ובאלגנים, כל מה שצריך זה שעתיים בשבוע, אין לי מושג איך תוכלו להיצטרף, אני אישית הגעתי שנה שעברה ממחויבות אישית בבה"ס והמשכתי גם השנה, וזה בכלל לא נורא, רק תעשו טוב לאנשים! שבת שלום love and love inbal

למעלה