לשם שינוי...

לשם שינוי...

הערב אני לא אתקשר אתכם באופרות סבון מופרעות. א. אני בחיפוש קדחתני אחר מה לעשות הערב כי אין לג`נדרי, ואת הקומה סגרו, וגם אין מסיבות במקומות מופרעים... האפשרויות עומדות על כך - 1. ללכת עם יעל לסרט של הסקס פיסטולס, אבל כל הפאנק מטאליסטים הולכים לשם הערב ואין לי כח לראות אותם... כמה שאני אוהבת אותם, אני יכולה לדמיין לעצמי איך הם מתנהגים בסרטים... 2. ללכת לתומר עם יעל, וניסע לשם עם נופר, ונפגוש שם את סטס ואייל, נופר ואייל יעשו את שלהם כהרגלם ואולי יעל, סטס, תומר ואני ניצפה בסרט... 3. כל הצעה שתעלו... ב. מה אתם עושים הערב??

Levinzone

New member
ערב דיי יבש

אין מה לעשות:) לי יש בית ריק אז באים לפה כמה אנשים...אבל יש את הקאמל קומדי קלאב במשכן פה....וזה סבבה אבל אני פני לס..אין לי כסף אני סומכת עליך שתמצאי משהו טוב לעשות -יעל-

Levinzone

New member
לא....

נשארו אנשים שם בכלל? לא אני גרה בראשון ואלה שמופיעים בקאמל באים למשכן פה השבוע אבל הקאמל נמצא בכלל בת``א

Black Star

New member
המשולש חוזר! המשולש חוזר!

לכל מי שאין מה לעשות, תפתחו גל``צ (לא גלגלצ) בשתיים בלילה, יש את התוכנית הכי מצחיקה בעולם, המשולש. שבועיים לא היה, והיום הן חוזרות! יי... כן, גם הערב אני לא אצא. רקדתי היום שש שעות, כולל לעקם את קרסולי על הנעלי פוינט הטיפשות שלי, וכולל לדפוק לעצמי עוד כמה עצמות ופרקים בגוף, ומחר יש לי עוד ארבע שעות חזרה- ככה שלמי יש זמן לצאת? מה גם שאמא שלי מתעקשת שאני אלמד!! בעעע... התעודה המחרידה שלי עשתה לי רק רע ועכשו היא כל הזמן מטרידה אותי שאני אעשה עבודות ואשלים מתמטיקה ופיחס!!! בקיצור... איך שאני מחכה כבר לסופ``ש הבא, אחרי ההופעה... קצת מנוחה ליגע ומרגוע לעמל. ערב טוב לכוווווווולם. יעלי.

JUVENTINI

New member
או ש ...

למי שיש YES אז בערוץ השני שלו יש את הסרט ספרות זולה .... :) מי יודע כמה פעמים אפשר לראות אותו ..

Black Star

New member
אחד הסרטים האהובים ביותר עליי...

ובכל זאת, אני מעדיפה המשולש. מה גם שאת ספרות זולה יש לי, כמובן, מוקלט. אגב, עוד 20 דקות יש ``הכי טוב שיש`` בערוץ 4 בכבלים!!! מי שעוד לא ראה- לא להחמיץ! ומי שראה בוודאי לא צריך את ההמלצה שלי לראות שוב. איזה סרט מתוק.

Funeral_Drum

New member
משהו מוזר בספרות זולה

ל מזמן נוסף לאוסף שלי אמפי 3 מהסרט שבו הגאנגסטר הכושי (אפרו אמריקני טו בי פוליטיקלי קורקט) ההוא מקריא מהתנ``ך ואז יורה בבחור אחד. בקיצור הוא אומר שם שזה מיחזקאל כ``ה פס` 17, ובדקתי שם ופסוק 17 הוא רק החלק האחרן של מה שהוא מקריא וחוץ מהקטע הזה שומדבר לא נמצא בפרק. תעלומה, אכן. shine

JUVENTINI

New member
ששאלה ..

איך קוראים לקטע בMP3 ? אגב .. יש להם עוד פאשלה בסרט .. מתי שההיא לוקחת את המנת יתר והם מזריקים לה .. אז שהיא קמה נעלמת לה הנקודה אדומה .. והמזרק נמצא בצד השני .. :) אבל זה לא מונע מהסרט מלהיות אחד הסרטים הכי גדולים שנעשו ...

J!

New member
ערב

אוףףף גם לי נראה שאני לא עושה כלום. הייתה לי מעין ארוחה משפחתית ענקית ועכישו אני תה להקיא.. אבל אני לא אחסוף מכם את התיאורים. בכלל נמאס לי כבר מהבית ספר המטומטם הזה. אנחנו מקבלים תעודות רק עוד שבועיים ובינתיים המורים כל הזמן עם ה`` התעודות עוד לא הודפסו! אני עדיין יכול.ה לשנות את הציון! ``. המגעילים האלה לא יכולים לוותר לנו על שבוע מסכן בלי הרשמות. אבל ככה אולי זה אמור להיות. תמיד אמרו לי שהחיים לא פיירים.

luka

New member
שאלה לי אלייך

טוב שאלת המקור היא לא שלי, מישהו אחר אמר לי את זה, אבל עכשיו שמתי לב לזה גם למה את מספרת לנו את זה כאילו שאנחנו מכירים את החברים שלך? ``או ללכת עם יעל..., בלה בלה בלה`` אין לנו מושג מיזו יעל, וגם לא טסט, וגם לא נופר, ולא יודעת מי עוד.

Black Star

New member
מסכימה, ו...

בדיוק רציתי לכתוב אותו דבר. או יותר נכון כתבתי, אבל השרת לא העביר את הודעתי :)

Levinzone

New member
יש משהו בדבריך

חשבתי שרק אני חושבת ככה, לא יודעת אולי כולכם מכירים אותם או משהו כזה... הו וול

הרגל...

אני חייבת להגיד שמות לא מסוגלת בלי כי אז אומרים ``החבר של החברה של החבר של הידיד של האמוק של הקקה`` וזה מבלבל תחת... אז עדיף שמות, לא?

למעלה