לשם שינוי מפלגה ישרה

ronen1981

New member
לא הבנתי.

דרישות הקבלה למרכז הבינתחומי יותר גבוהות מלאוניברסיטה או פחות גבוהות??? מה הדרישות לאוניברסיטה ומה הדרישות לבין תחומי?

user32

Well-known member
מנהל
אותי לא עשו באצבע

הניסיון שלך להפוך את הבינתחומי למרכז הנדכאים הוא פטאטי. במקרה אני סטודנט בת"א וגם עובד בחברת הי-טק ואני מכיר היטב את הבינתחומי. רק אומר שכמות הג´יפים ומכוניות הספורט בחניה לא היו מביישות שכונה כמו הרצליה פיתוח הסמוכה. הייצוג שלכם לכל מה שהזכרת (מזרחים, עיירות פיתוח, נשים) הוא לא במקומות ראליים ברשימה ואתם יודעים זאת היטב. ואם כבר, אז לא בא לי להצביע למועמדים שלא הצליחו להתקבל לאוניברסיטה..

snift

New member
צר לי לאכזב את כולכם

אני לומד במרכז הבין-תחומי בהרצליה. 1. יכולתי להתקבל לכל אוניברסיטה שבא לי, ובכל זאת בחרתי בבין-תחומי. 2. אין לי רכב. 3. אבא שלי לא עשיר, למעשה הוא לא עוזר לי לממן את הלימודים (וגם לא את הדירה השכורה וכו..). 4. אני עובד המון שעות בחודש על מנת לממן את עצמי. 5. אני אצביע ישראל אחרת משום שכל שאר הפוליטיקאים הם אנשים שנמצאים במערכת יותר מידי זמן והניחו למערכת לקלקל אותם.

JonnyBoy

New member
אנשי שינוי היקרים,

האם נזכה לקבל תגובה עניינית מדי פעם?

לשם שינוי מפלגה ישרה

לאחר שלוש שנים(כמעט) שבהם המצב הבטחוני היה מטורף ואנשים פחדו לצאת לסרט כי לא רצו למות בגיל 16,סוף סוף יש אפשרות אחרת! שנתיים ממשלת אחדות בראשות אריאל שרון ניסתה לפתור את המצב,ואחרי שנתיים התוצאות הן כדלקמן: המצב הביטחוני הורע-לשני הצדדים בעיקר בגלל התנהגות הפלשתינים המצב הכלכלי על הפנים-עלייה חדה(הכי חדה מאז שנת 51-שכזכור התחילה את תקופת הצנע) במספר המובטלים ואחוז האזרחים שנמצאים מתחת לקו העוני המצב בחברתי החריף-יותר לעשירים ופחות לעניים-כל המיסים ששר האוצר הצליח להעביר בלי שראש הממשלה יחסום הם מיסים שלוקחים ממעמד הביניים... המצב דתי-חילוני הורע-יו"ר הליכוד דרש משמעת סיעתית באחד מהחוקים הכי מפלים במדינתינו,חוק טל המפלה בין דם לדם,בין אדם לאחיו ןבן אמונה לאמונה המצב הפוליטי רק נעשה גרוע יותר-פרשות שחיתות מתגלות כל יומיים בליכוד ובעבודה שלא היו מביישות את המאפיה... ועכשיו, רואים שיש אפשרות לשינוי! שינוי תילחם למען אנשי המילואים(שדרך-אגב הם רק 3.5% מכלל האוכלוסיה בגיל שרות מילואים) שינוי תילחם למען שבירת הסטטוס קוו בין דתים לחילונים ותפעל למען הפרדת דת ומדינה שינוי תוריד את נטל המיסים ממעמד הבינים(שעובר את נ50 אחוז) שינוי תדאג שאנו נפסיק לממן את רבני הערים שעולים למדינה מעל ל 200 מיליון שקל שינוי תדאג לבטל את משרד הדתות המושחת שעולה למדינה מיליארד וחצי שקל שינוי תתגמל את החילים והמילואימניקים שבזכותם אנו חיים כאן שינוי תוריד את שכר הלימוד לסטודנטים(וכבר הגישה מספר פעמים הצעות חוק שהממשלה הפילה) שינוי תדאג שהמדינה תשקיע בתשתיות וביצירת מקומות עבודה ולא במקוואת שינוי תדאג שבממשלה הבאה לא יהיו יותרמ 18 שרים שינוי תדאג להחזיר את המדינה לאנשים שמקיימים אותה שינוי היחידה שפועלת למען אזרחי ישראל בכל עת הגיע הזמן להביא לשינוי אמיתי,לשינוי כלכלי,חברתי ואמיתי! הגיע הזמן לשלב כוחות לתת את הקול שלנו למפלגה שהכי מתאימה,למפלגה שמודיעה מראש על זה שלא תשב עם המפלגות החרדיות ,למפלגה שלא מדברת באוויר,למפלגה שנלחמת בכל התחומים שבחיינו ולא רק בשאלת ההתנחלויות הגיע הזמן לחשוב ברצינות לאיזה מדינה אנחנו רוצים להתעורר ב29.1.03.... הפעם לשם שינוי בוחרים במפלגה ישרה ומוציאים את המדינה מהבוץ שנכנסו עליו! לשם שינוי רק שינוי!

ronen1981

New member
אכן כן :).אבל רק מידי פעם.

האמת הבעיה פה היא שאני מפחד להשקיע מזמני בכתיבת הודעה שעשויה למצוא עצמה מחוקה תוך זמן לא רב עלידי מנהלת הפורום.

תפסיק לשקר, לא תמחק.

שים לב שאני לא מוחקת לך כל הודעה, רק את אלה עם הסילופים, השקרים והחצי-אמיתות. אתה אחד כזה שהעובדות לא מבלבלות אותו, מסתבר. ולא מתאים לי שתשקר כאן בעניינים לא לך, בטח לא אסכים לכך שתביא לכאן שמועות מיד שלישית ותחליט בעצמך שהן אמת לאמיתה, כי זה נוח לך ומסתדר לך עם הדיעות הקיצוניות והמשעממות שלך. שבת שלום.

ronen1981

New member
תצדיקי לעצמך מה שאת רוצה איך שאת

רוצה,העובדה היא שאתה מוחקת לי הודעות במיוחד את אלו המפורטות. את מין הסתם תטעני שהם שקר או חצאי אמיתיות ולכן מחקת אבל האם מישהו פה מעלה על דעתו שמישהי מישראל אחרת תגיד הדעות והעובדות שלך לא נוחות לנו ופוגעות בנו ולכן מחקתי אותן. לא מותק בתור אחת שאמרה ששינוי הליברלית פלורליסטית דמוקרטית בעלת תפיסה כלכלית ליברלית נוטף ממנה נאו פאשיזם האחרונה שיש לה זכות לדבר על שקרים סילופים וכד. ויש לי תחושה שדברי אלו לא יעריכו חייהם . (ואם יעריכו זה רק משום התוספת האחרונה ,שכן אז יהיה לך אינטרס להוכיח הינה טעית זה לא נמחק.)

yanivez

New member
תל..תו...ת... ות... ות....

ידידי למי תמכור את זה .... ? שינוי - תלחם ... תוריד... תעשה... תשנה.... איפה מה ששינוי עשתה? אבל שינוי ואל תמכור לי סיפורים !!! שינוי.... נו באמת .... ישרה.....
ממש מצחיק אפילו! תמתינו בסבלנות וגם נגדכם תגיע חקירה באיזו פרשיית קבלני קולות או דומה. בינתיים שינוי... תתמודד וזה הדבר היחיד הנכון! אפרופו - לאותם אנשים מדהימים שמשמיצים את בועז הנושא הגיוס... בואו ניקח את ימי המילואים שבועז עשה וימי המילואים של טומי לפיד ונשווה ? בואו ניקח את ימי המילואים של כל מטה מפלגת ישראל אחרת ואת כמות ימי המילואים של מטה שינוי - מבטיח לכם שכבר עכשיו בעודנו צעירים ונמרצים עברנו בכמות ימי המילואים את שינוי בהרבה.

תמר קום

New member
שינוי אמיתי

כיצד מפלגת בורגנים משכילים המקורבת לעושר תעשה שינוי חברתי?? שינוי מנותקת מהבעיות הכלכליות בטחוניות בישראל לראייה קראו את המאמר שהתפרסם במוסף הארץ

user32

Well-known member
מנהל
אני בוח שבישראל אחת המצב שונה

חבורת סטודנטים מפונקים למשפטים שגרים בשרון, לומדים במכללה הבינתחומית (היקרה בארץ) ומשחקים אותה סוציאליסטים. מיותר לציין שאין ייצוג למזרחים, תושבי הנגב או הפריפריות כמו גם נשים ועוד ועוד. לפחות שינוי לא משחקים אותה בעד השכבות החלשות. הם מודים שהם לטובת שכבות הביניים.

למעלה