לשלמה וחבריו

sitvaniyot

New member
לשלמה וחבריו

הקראתם? אולי שמעתם? האמא שנהרגה בפיגוע בירושלים ביום חמישי, הספיקה ברגע האחרון להוציא את ביתה התינוקת מהמכונית ובכך הצילה את חייה. עכשיו אבות יקרים, המשיכו להתוכח אתי על הקשר בין אמא ופרי ביטנה, ביחוד נוכח העובדה שכל קיץ אנו שומעים על אבות שהשאירו את ילדיהם הקטנים במכונית סגורה בחום "רק לרגע". לא יעזור לכם. הטבע כבר דאג לקשר שבין אמא לעולל, ולגברים הוא השאיר באמת, רק לפרנס את המשפחה.

kbs2007

New member
הגזמת !

אי אפשר להכליל כך. יש אמהות לא כשירות ויש אבות סופר כשירים והפוך. אי אפשר להכליל

sitvaniyot

New member
נו באמת, 5 קישורים שלמה?

אחד על גננת - לא לעניין, אחד על התעללות מינית - ג"כ לא לעניין. ככה מנפחים נתונים ומי שלא בודק לא יודע. לזה קוראים רמאות. עכשיו בדוק באותו מנוע חיפוש, כמה ידיעות על אבות שכחנים ולמענך אסכים להוסיף גם אבות מתעללים לעומת כמה אימהות. נכון שיש הרבה יותר אבות? מי שחלא מאמין לי, מוזמן לבדוק לבד. ואל תתנו שיעבדו עליכם בעיניים!!!!

סבתא עליזה - את התחלת במלחמת הכללות וסטיגמות

בכדיי לעשות מחקר ראוי צריך לצמצם כתבות חוזרות, לגלות האם יש מקרים לא מדווחים, לבודד מגמתיות גם בתקשורת, לנרמל לכל מיני קרירטיונים... להכניס למכלול גם נתונים מקבילים, לבדוק את הבודק, לבחון האם אין בעיה של דיווח מיגדרי, ואחרי כל זה נגלה שבעצם אין הבדל עקרוני בין גברים לנשים, רק לנשים יש הרגל ישן לשחק אותה קורבן צדקן.

ביפו

New member
מספיק עם סילופים. אמת בפרסום = המשטרה על ה

תינוקת בפיגוע בירושלים- בתשובה ל sitvaniot - לשלמה וחבריו ========================== - (המשטרה הודיעה)התינוקת נמצאה במכונית, לפי אחד השוטרים, ליד האם. לפי הבחור שפתח ראשון את הדלת - התינוקת היתה במושב האחורי, שרוטה בפנים. כנראה שהאם ניסתה להוציאה מהרכב לפני שנהרגה. מפני שהאם כבר לא בחיים - אינה יכולה למסור גירסה משלה- ואף לא משלך. באשר ל"כל קיץ אנו שומעים על אבות שהשאירו ילדיהם הקטנים במכונית סגורה בחום "רק לרגע"-לא נכון ולא מדויק. המכוניות שבהן נמצאו תינוקות באוטו הלוהט, היו ברובם בחניות של קניונים, ולא "לרגע" אלא לשעות... וגם כל אלו שזכורים לי מהשנה האחרונה היו זוגות(בעל ואישה)מלבד אחד או שניים שהיו תינוקות עם האם שנוהגת ברכב - והשאירה את התינוק/ת - "עד שתחזור מהקניה/מספרה". אנא תקני אותי - בכך שתתני את העיתון, היום והעמוד בו נתפרסמה ידיעה אחת של אב שהזניח התינוק, ללא האם שהית איתו. אינני "פמיניסט" אך אין זה אומר שאיני אוהב נשים . ההפך הוא הנכון. אינך "שוביניסטית" - אך לא חושב שאת "לסבית" בגלל זה...

למעלה