לשלומי,

Mאיה

New member
לשלומי,

אני קוראת את כל מה שאתה כותב. קוראת את החשש והבהלה בלב. רוצה להעניק לך קצת אופטימיות, קצת אמונה בדרך. חיפשתי ומצאתי משהו עבורך...אני מקווה שהוא יעזור לך להבין שאתה בדרך הנכונה. כשנטל החיים מכביד, מוטב שנזכור/ קולין מק´קארתי. שאנו יודעים, בסתר ליבנו, שתמיד יש מישהו החושב עלינו. שאחרי הגשם והסערה זורחת השמש ומופיעה הקשת בענן. שאנחנו יכולים לשמוח בדברים היפים שבחיינו. וכאשר יבוא יום המחרת נוכל להתחיל הכל מחדש. זכור תמיד שהחיים יכולים להיות מלאי חיוכים. האמן כי בסופו של דבר תגלה את אשר אתה מחפש. מצא זמן להריח פרח ולהינות מיופיים של החיים. ראה כל יום כאילו הוא ניתן במתנה במיוחד בשבילך. כל יום הוא דף חדש ומלא משמעות הנוסף למסכת החיים, ו"חיי שמחה ואושר" יתגשמו עבורך באופן ממשי, כמו אגדה ההופכת למציאות. המשך לטמון באדמת החיים את זרעי חלומותיך, כי כל עוד תמשיך להאמין בהם- גם הם ימשיכו, בכוח החיים המפכים בהם, לפרוח עבורך. שלומי (time to fly), האמן בעצמך, אל תפחד. הגשם את חלומותיך ומאוויך. אל תתן ולו לרגע קט לפחד לעצור אותך. יש בך את הכוח לשנות ולעשות למען עצמך! אתה- לבדך! בהצלחה ו-
Mאיה.

time to fly

New member
מדהימה, מעכשיו השם שלך הוא מדהימה

את כלכך נפלאה אליי איזו הודעה ארוכה פשוט השקעת הרבה בשבילי תודה
)) מתוקה, קשה לי, נכון מודה, שאני לא מודע לכך שישנו מתוק אי שם, ורק אני צריך להושיט יד, לגעת ולקחת להבין שיש איזון בעולם, שכמו שעכשיו רע לי, יהיה גם טוב לי נכון, אני לפעמים שוכח שהעולם יפה ושהצבעים של הפרחים כלכך חזקים ומדהימים אני שוכח את כל זה ואפילו שוכח להאמין בעצמי וזה חטאי הגדול הדבר שהכי אסור לי לעשות זה יכול לקרות אבל אם אאבד את האמונה בעצמי, הכל יפול ואני לא רוצה בכל כלכך כלכך צריך להיות חזק לדעת שנכון להתגעגע, לרצות שזה טבעי כלכך להיזכר בה, לראות אותה בכל מקום משותף או לא משותף שזה טבעי לרצות אותה, את החברה הטובה שלי את תמיכתה ואושרה חיוכה וליטופה מממממממממממממממממממממממ...................... לילה טוב מדהימה תודה על התמיכה
רק אהבה שלומי

למעלה