לשלומי

efratos

New member
לשלומי ../images/Emo91.gif

שלום מקווה שתיקח את זה בתור הארה ולא הערה לדעתי זה לא יפה מצדך למחוק את ההודעה של אינה היא אתמול הפנתה לספוליירים של אני בטי המכוערת אני לא חושבת שזה היה נכון למחוק את ההודעה כי למרות שאתה מנהל הפורום בעניין זה טעית אני חושבת שהרבה אנשים ישמחו לשמוע על זה למרות שהיא שלחה לי לאימייל ונורא נהנתי ולמרות זאת אני כאן ולתשומת לבך הסקר של הפורום הזה מדבר בעד עצמו חבל שאנשים יברחו... ביי אפרת

שלומי

New member
הבהרה

אני מקבל בכיף את תגובתך! אני לא מרשה לפרסם (וזה מה שאינה עשתה בפועל)אתרים אחרים!!! אני מרשה וגם מעודד לפרסם אתרים שחברי הפורום בנו ויותר מזה,אני אשים את הקישורים לאתרים האלה למעלה בסרגל הניווט של הפורום. מקווה שתקבלי את זה בחיוב.לא ייתכן שהפורום יהפך ללוח מודעות. שלומי

popy

New member
אני פעם ראשונה כותבת

בפורום הזה.אני לא בטוחה אם אכתוב שוב: אני עוקבת אחרי כל ההתכתבויות ואני לא מבינה איך אתם יכולים להיות כלכך ילדותיים וחצופים כלפי שלומי המנהל שלכם שיודע לנהל נהדר ואתם בכלל לא מעריכים את זה. בכיתה שלי יש עוד ילדים שלא ישתתפו פה כי היחס פה על הפנים אפילו ביניכם . שלכם (או שלא) popy עדי

אל תתני לזה לעצור בעדך!

היחס פה...... זה רק עכשיו אל תתני לזה להשפיע עלייך. גם אנחנו חדשות פה ואין לנו שום תלונות (בינתיים
) ואם היחס פה ממש מפריע לך תביאי הרבה מהחברים שלך ואז היחס ישתנה

popy

New member
בסדר את די צודקת!

אבל אני נמצאת בעוד פורומים ושם לא מכסחים כל הזמן.אני אוהבת טלנובלות אבל לא מוכנה להיות במקום לא כל כך נעים כי כותבים כאן כל מיני דברים שלא כל כך שייכים.אני רואה את אינה שהיא עצבנית כל הזמן(אולי קיבלה ולא נגמר....סתתתתאאאאאאאאאאאם!) וכל מיני.סתם. טוב אולי נראה. (שלומי אתה דוקא עשר!) ביי

efratos

New member
כנראה שאת לא יודעת לקבל ביקורת

סה"כ הבעתי את מה שאני חושבת מבינה זכותי להביע את דעותיי ואם זה לא מוצא חן בעינייך אז זה הבחירה שלך ביי אפרת

popy

New member
הנה זו דוגמה נהדרת

במקום לעשות שמח כאן(זה פורום עם נושא שמח)אתם כל הזמן מחפשים דברים ואנשים מתחת לאבנים.תתעוררו למה אתם מקלקלים כל הזמן את האוירה? חבללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!11

$ מעיין $

New member
תגובה ל-עדי

איזה הגזמות!! אוקיי נכון כל הקטע הזה של הפירסום ששלומי מתנגד לו. אבל ילדותיים?! חצופים?! עם כל הכבוד ששלומי מנהל פה, הוא לא קדוש, והוא גם לא אבא שלנו... אז מה כל הקטע הזה של החוצפה?? אנשים פה מביעים דעה אז זה מביע חוצפה?? אוי באמת ... ובקשר לחברים שלך, לדעתי אין שום סיבה מוצדקת לזה שהם אינם יכולים לבוא ולהישתתף פה בפורום, כי היחס בינינו הוא אחלה! אנשים פשוט מביעים את הדעה שלהם וזה זכותם. ואני לא חושבת שזה ניקרא חוצפה.

popy

New member
אני לא עורכת הדין של שלומי

אבל הנה את מתקיפה גם אותי ועל מה בדיוק? על זה שאני מעוניינת בפורום נקי ושקט.אני ראיתי את הפורום שהיה לפני ששלומי בא והי על הפנים.עכשיו זה מתחיל להסתדר ,אז אתם במקום לעזור לו=לעזור לעצמכם,אתם בסוף עוד תגרמו לו לסגור את הפורום. למה זה טוב בכלל?אני פשוט לא תופסת את זה!!!!!

$ מעיין $

New member
עדי ....

קודם כל אני לא התקפתי אותך, אין לי מושג באיזה צורה את קראת את ההודעה, אבל כוונתי לא הייתה להתקיף אותך... וחוץ מזה מאז ומתמיד הפורום היה אחלה של פורום, ואני נימצאת פה 5-4 חודשים בערך, אז אני יודעת על אני מדברת. ולפני שלומי, הייתה לנו את טל שבאמת היה לנו אווירה נעימה, (לא שאין לנו עם שלומי, גם הוא אחלה)... ו-אני לא יודעת מאיפה הקרצת את זה שהפורום והיחס פה על הפנים ... אז כדי שתלכי לארכיון ותבדקי שוב ... $ מעיין $

למעלה