לשלגיה

לשלגיה

ראיתי שאת נמצאת גם בפורום ויזואל בייסיק. האם את מתמצאת ב- VBA ו-אקסס. האם את מקצועית בתחום? אני מחפש בנרות עזרה בתכנות פרוייקט לטיפול באבחון גרפולוגי והשמת כח אדם.

תיקתקית

New member
היי שייקה - ןיז´ואל בייסיק

אנוכי מבינה טיפטיפה בויזו´אל (רק בעקיפין) אבל החבר שלי מבין מצויין וכך גם באקסס. אם תרצה, אני אשמח לתת לך את המייל שלו.

שייקה- קפצתי והצצתי גם אליך

ורציתי לדעת : למה רק לבנות תכנה כזו בגרפולוגיה, ולא באסטרולוגיה ? פה לדעתי אפשר לעשות משהו הרבה יותר יפה ומפורט, אם כי יצטרכו להתגבר על כמה דעות קדומות, מהסוג שהגרפולוגיה עמדה בפניהן פעם, לפני שהמכורים הצליחו להכניס אותה דרך הסדקים פנימה לממסד. מה דעתך ? אם מעניין אותך, קפוץ לפורום אסטרולוגיה אותו אני מנהל, והשאר שם הודעה. אשמח לחשוב ביחד, כי זה אפשרי לדעתי - ויותר מזה. אבל כמובן, לשם כך צריך ראש פתוח..

ליאיר - תוכנה לגרפולוגיה/אסטרולוגיה

התוכנה שהזכרתי היא בסך הכל תוכנה לניהול מידע על מאובחנים באופן ממוחשב. אבחון גרפולוגי באופן ממוחשב הוא הרבה יותר שאפתני, וצריך להתמודד עם בעיות שאינן קיימות בתוכנה לאסטרולוגיה. הקושי באסטרולוגיה הוא עיבוד הנתונים לדוח אחיד, אך אין כל קושי לקבל תאריך ושעת לידה וליצור מפה באופן ממוחשב. בגרפולוגיה יש קושי לא מבוטל ללמד את המחשב להבחין בין כתב גמיש לנוקשה למשל, או בין עיצוב אינטליגנטי או פשטני של האותיות. גם הכנסה של נתונים אלו ע"י איש מקצוע טומנת בחובה קשיים לא מעטים, אם כי נעשה פה ושם נסיונות כאלה (כולל הספר האנגלי של דפנה ילון ורודי דנור). אגב, עד כמה שאני יודע, באסטרולוגיה דווקא ישנן לא מעט תוכנות, וביניהן לפחות אחת שנחשבת מקצועית. האם זה נכון? בכל מקרה, אצור איתך קשר לאימייל שלך.

למעלה