לשכבת פלך פה!!!

הפנינג ענק שאנחנו עושים בי-ם

כדי לגייס כסף לכל המפעלים שלנו.. ביום חמישי ושישי

Yaldooonet

New member
אה, סבבה

אבל אפשר עוד קצת פרטים? ומה אני יכולה לעשות כדי לעזור שם? מה יהיה? וזה לא הזמן של מצעד הגאווה?

בכייף...

אז מה שהולך להיות שם זה ככה... באים יום חמישי ב 4.. נפגשים.. מכינים את הכל ליום למחרת... וכמובן יוצאים לירושלים כמו שהובטח וחוגגים לגוני יומולדת... =] ביום לאחר (יענו יום שישי) מתעוררים מוקדם!!! וכבר ב 8, 8:30 מתחילים את הכל... הפחתנו את הדוכנים... תהייה מכירת דברים יד שנניה.. מכיחרת עוגות ושתייה, מכירת צמידים, שטיפת מכוניות, מוזיקה, תאטרון רחוב וזהו נראה לי... כל הדברים יתקיימומ אבל (ככה נראה לי כי על זה דיברנו) יתחלק בכמה מוקדים בים... ואנחנו נעבוד ככה עד 13, 14... אם מישו יצתרך לחזור לפני זה אז סבבה... והשאר ימשיכו לעבוד.. זה לא בזבוז זמן.. זה דיי יעול... לפי מה שדיברנו והבנו.. שלעשות את זה יומיים זה יהיה מין לגרור את זה... ולעשות יום אחד מפוצץ יכול להיות יותר אטרקטיבי וטוב.. יש מצב ענקי שהשעה של ההגעה ביום חמישי תהייה יותר מוקדמת..

jast

New member
רינה רינה רינה!!

אני חושבת שאתם יכולים לקחת את הספרים שנשארו לנו משבוע הספר למכירה שלכם... אנחנו לא צריכים אותם כי לא נעשה איתם כלום.... בהצלחה

מעולה חן!!

וגם תזכרו להביא דברים לקן בשביל המכירה... צריך להזכיר לכולם..

jast

New member
אני אשתדל לעזור..

כמה שיותר.. אחרי הכל השיכבה שלך יהיו הקומונרים עוד שנתיים, אתם חשובים לי:]

Yaldooonet

New member
וואו

זה נשמע ממש כיף ואני אוהבת את כל היוזמות האלה שיש עכשיו. אבל רגע: איפה זה בירושלים? איך אני אדע להגיע..? חח האמת שהכל כבר נשמע לי מאורגן וזה אבל אם יש עוד משהו שאני יכולה לעזור אז אני אשמח מאוד מאוד!

את יכולה הלצתרף לאיזו דוכן שבא לך

להביא עוגה.. שתייה.. דברים יד שנייה למכירה ועוד... את צריכה להגיע לתחנה המרכזית של ירושלים ב 12...

Yaldooonet

New member
סבבה

אני אביא. אבל תישארו בתחנה גם קצת אחרי 12 לכאלה שמאחרים

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאיפה אתם תיפתחו את הדוכנים??

כי אולי אני אוכל להגיע ולקנות משו...... תלוי איפה זה....

techno girl

New member
../images/Emo105.gifקול......./images/Emo163.gif

אז אני נראה לי אקפוץ לבקר......

למעלה