לשי - נגה שחר

sigal1970

New member
יתכן, אבל..

מסכימה עם הבחורה ש"שטפה" אתכם.. כנראה ששתינו איננו בגדר "הצופה הסביר".. אני צופה מעט מאוד בטלויזיה בגלל תרבות הפריים הרדודה של ערוץ 2 ודומיו (לטעמי, כמובן..). אתמול צפיתי בגוטליב בפעם הראשונה. צפיתי דווקא משום שאני מעריכה אותו כאיש שניחן ברמת אינטליגנציה גבוהה, מה שלא רואים הרבה אצל מנחי תוכניות אירוח. ברור לי ששם המשחק הינו רייטינג גבוה ופניה לקהל רחב. אין סתירה בין זה ובין פניה לקהל הטיפה יותר איכותי. מבטיחה לכם. נוגה שחר אינה לרוחי, רדוד מדי. עניין של טעם כנראה. לכו על איילת זורר.

gali1971

New member
לשי - נגה שחר

שי ,ממקום מפרגן לגמרי. אני אישית התאכזבתי מעצם הזמנתה של נגה שחר לתוכנית. חשבתי שהתוכנית שונה. שמדובר בתוכנית מעל לרמה של אייטמים כמו נגה שחר (בלי להעליב, כבודה במקומה). עלמה זק, להבדיל אלף אלפי, היתה הברקה. אינטלגנטית מקסימה ושנונה. כדאי ללכת בכיוון הזה (יעל בר זוהר לדוגמא - ממש לא...). נכון, צריך לרצות את "העם" אבל תתפלאו, העם גם יודע להעריך איכות. אני בספק, אבל אם תצליחו להביא את יונית לוי זה יהיה מבריק.

sigal1970

New member
לגלי...

פעם ראשונה בים? זאת השאלה? כן, פעם ראשונה וכנראה גם אחרונה, אני לא נוהגת לכתוב בפורומים באינטרנט... אבל תודה. סיגל

sigal1970

New member
כמרחק מזרח ממערב

וזה ב- understatement. אני מעולם ההייטק...

Cloudy63

New member
לגלי

לדעתי, היופי של הפינה זה לקחת מישהי שעל פניו נחשבת ל"אייטם" ולהוציא אותה מהתווית הזאת. אם אורי הצליח או לא, זאת שאלה אחרת ואת זה תראי כנראה בתוכנית הבאה. אני לא חושב שצריך לפסול מישהי רק בגלל שהיא נחשבת כאייטם כזה או אחר. בפינת הדייט, נכון לעכשיו יוצאים דברים אחרים ומיוחדים.

sigal1970

New member
לגלי ולקלאודי

גלי - בוודאי .קלאודי זרק פה אס. טיעון משכנע לכל הדעות..אני לא אהיה כאן בשבוע הבא אבל ספרי לי איך היה. אני מתרשמת שקלאודי יודע על מה הוא מדבר, להערכתי הוא אחד הכותבים או היוצרים של התוכנית. קלאודי - למיטב הבנתי התוכנית חדשה יחסית (או שלא?) .האם אתם מעוניינים לשמוע הערות ענייניות? (מעבר להערות הילדותיות שחלק מהגולשים כותבים כאן..).

Cloudy63

New member
לסיגל

התוכנית אכן חדשה ועד היום שודרו 4 תוכניות היערות עניינות תמיד טוב לקבל. לכי על זה.

sigal1970

New member
קלאודי, באמת...

"לכי על זה"? לא נותר לי אלא לצטט את המורה דבורה שהיתה אומרת :"זה לא בשבילי, זה בשבילכם". אבל.. מכיוון שביקשת כל כך יפה, מבטיחה לשלוח לך את הערותי ("הענייניות")בקרוב מאוד. תצליחו.

Cloudy63

New member
סתם...

אני חייב לצטט ציטוט משלי, את המורה לפיסיקה שהיה לי,ירון, שהיה נוהג לומר לי "לך הביתה. אפילו אין צורך להביא את ההורים. פשוט לך" אני מחכה להערות

sigal1970

New member
איזה קלאודי אתה..

פרצתי בצחוק שקראתי את הודעתך. תמיד ידעתי שירון יודע על מה הוא מדבר.. הוא פשוט הקדים את זמנו, זה הכל.. לקחתי ברצינות את המשימה, שאלתי אפילו כמה אנשים (כן, כן).אני אכתוב לך מתישהוא בסופשבוע את תגובתנו המסודרת (והעניינית, כמובן..). סיגל נב - אתה לא לבד, גם אני מ"נפגעי" המגמה הפיסיקלית (5 יחידות פיזיקה, השם ישמור..)

gali1971

New member
קלאודי וסיגל, קראתי וצחקתי

לי נראה שאתם שניים מהתוכנית שמכירים ופשוט עושים כאן צחוקים כדי לשעשע אותנו??? (המורה דבורה??) אם כן ואם לא, הצלחתם בגדול.

Cloudy63

New member
ככל שאני יודע

אני וסיגל לא מכירים. אבל בתור אחד שסובל מבעיית זיכרון לטווח קצר.... אז... רגע, מה רציתי להגיד? שיט... על מה דיברנו...

sigal1970

New member
מכחישה כל קשר..

גלי, ממך ציפיתי ליותר. כפי שאת מכירה אותי, האם יתכן שיש לי איזשהו קשר עם מישהו בשם קלאודי? הרי זו התאבדות לשמה.. ועכשיו ברצינות - לגמרי לא. אין לי כל נגיעה לתוכנית.

Cloudy63

New member
אפשר לחשוב

שקלאודי זה שם פחות טוב מסיגל1970. אני מוחה.

sigal1970

New member
מחאתך התקבלה

והיא תטופל בצינורות המקובלים. ולמאותגרים אינטלקטואלית שביננו: סיגל =שמי הפרטי 1970= שנת הלידה שלי. כמה שזה פשוט.

למעלה