לשי וליאן ולכל המציפים למיניהם!

DanaDuck

New member
לשי וליאן ולכל המציפים למיניהם!

תקשיבו, השירשורי תמונות שלכם ממש מציפים את הפורום הזה ובעיקר מתמונות שלקוחות מהאתר שלי. אני לא סתם פרסמתי את האתר פה בפורום. מי שרוצה- שיכנס ויראה בעצמו. ולשם הסדר בפורום הזה, תמנעו מלפרסם כל-כך הרבה הודעות. תודה רבה.

Stillwater

New member
דנה! את נראת לי הבן-אדם הנכון לשאול

אותו אם הוא זוכר את הדובשונים! את זוכרת אותם? ואם כן, את יכולה לתת לי עוד פרטים על הסידרה... אני זוכרת שהייתה שם אפי הארנבת והיה גם איזה קנגרוית אם אני לא טועה... את זוכרת?

הדובשונים

סדרה מצויירת של עיר של דובונים שגרו בה גם משפחת ארנבים, משפחת שועלין, ועוד כל מיני חיות הכוכבים היו: אפי הארנבת (דבי בסרגליק דבבה) דובי הדב (לא זוכר מי דבבה אותו) זאב פרא - הזאב הרע (ניקו בר) ועוד בתחילת כל תכנית ענת עצמון שחקה (בקטע מצולם - לא מצוייר) אישה שגרה בעיר הדובשונים, וספרה לפני כל פרק מה הולך לקרות בפרק. עירית ענבי שרה את שיר הפתיחה "אם יש מקום אותו נאהב המקום שמתאים רק לי - עיר הדובשונים שלי. יום אחר יום נצחק בחלום במקום שמתאים רק לי - עיר הדובשונים שלי" הסדקרה הוקלטה באולפני זאונד ז"ל - וגם היא הייתה ועדיין שייכת לסבן (היום פוקס קידס) דמויות נוספות בסדרה: המורה צבייה (דיבבה: רונית כץ), השועלה שוש, השוטר שריף בולדוג (שמוליק טנא), האריה ראש העיר (ניקו בר). ואני לא נזכר בעוד. הסדרה שודרה לראשונה בערוץ 1 (מארס 1989), בימי שני ב17:30, יצאה בספרים קלטות וידאו, ובשלב מאוחר יותר עברה לערות הילדים

Stillwater

New member
וואי ממש תודה!!!

הייתי מעריצה נלהבת של הסידרה! היה לי משחק שלהם (גלידריה), קלטות בוידאו ובטייפ שהיו באות עם ספר! אפילו חיפשו אותי בפורים אחד לאפי הארנבת! (אם אני אמצא את הדרייבר של הסורק אולי אני אפילו אסרוק תמונה!). מתי זה היה בערוץ 6? אני לא זוכרת!

Stillwater

New member
וואי ואני זוכרת...

שהשוטר הבולדוג תמיד היה רודף אחרי איזה פושע עם נבוט כזה (הוא היה נראה כמו השוטרים הבריטים נכון?) והוא היה צועק "עצור בשם החוק!"

אנדרו15

New member
איך אתה זוכר את כל זה?

זה מדהים אתה אולי גם זוכר שעות? עם כן אפשר לישכור אותך תיהיה ה"ערוצים" המדבר

מממ - זה טיפה מוגזם אבל...

שעות? בערות אחד זה היה בימי שני בחמש וחצי בערוץ הילדים? זה היה כל יום במסגרת שש בפיג'מה הבעייה היא שאני לא זוכר אם שש בפיג'מה היה מ7 עד 8 או מ6 עד 8. זה היה בכל מקרה לקראת 8 כי זאת היה לפי הסדר הזה: טופ טול החתול עוגי דוגי והדובשונים. אז שעה משוערת?: 19:30... אבל לא לתפוס אותי במילה...

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

ביקשו את תמונות לגלריה

Shai Felton

New member
טוב חאלס../images/Emo77.gif

שרשור תמונות בשביל לשים תמונות... ולא אחת שתיים...

LeAnNe

New member
לדנה

לתמונות שאני מפרסמת יש מטרה והיא למלות את הגלריה, ברגע שיסיימו עם הגלריה אני מבטיחה לך שאני לא אפוצץ את הפורום יותר בתמונות. אממ נכנסתי לפני 10 דקות לאתר שלך והאמת היא שלא ראיתי אותו לפני, את רוב התמונות שלי הוצאתי מ GOOGLE או מאתרים רשמיים של הסדרות.

LeAnNe

New member
כל מני אתרים

ביניהם גם האתר שלך
טוב בוא נפסיק עם הדיון המטופש הזה, אני מצטערת אם חלק מהתמונות שפרסמתי הם מהאתר שלך, אני לא אפרסם כאן שוב פעם הרבה תמונות ביחד, תודה, להתראות, בי! הספיק?

למעלה