לשישי- שבת

לשישי- שבת

מה קורה?????????איזה כיףףףףף סופשבוע הגיעעע כמה כיף זה
. מה איתכם???איך עבר היום של הלימודים אחרי השביתה??חחח למי שלומד כי ניצוש לא לומדת יום שישי וגם אורי כל הזמן עם השביתות שלו חחחחחחח
עכשיו בואו נדבר על דברים שבעצם הכי הכי מעניינים אותנו שזאת בעצם מאיושש כמו שכבר הספקתם להתעדכן למאיה יש הופעה ביום העצמאות בגני יהושע בתאריך 24.4 ההופעה היא תהייה של כמה זמרים ומתוכם מאיה תופיע.זה יתקיים בין השעות 17:00-21:00. חשבתי אולי שאפשר לנצל את ההזדמנות ולעשות שם מפגש פורום שכבר מזמן לא התקיים וגם להוכיח למאיה שלמרות התקופה הזאת שלא הכי שמעו ממנה עדיין אנחנו פה בשבילה....אפשר אפילו לאסוף כסף מכולם סכום כסף לא גדול ולקנות לה מכל הפורום זר פרחים גדול ולהביא לה את זה היא ממש תשמח...אני אומרת מניסיון שהיא אוהבת פרחים
.ומי שרוצה יכול גם להגיע עם שלטים שגם זה מאוד מרגש ונותן המון כוחות להמשך הדרך.... אז מי שחושב שהוא יכול להגיע אז שייסמן פה את הסימן
. אז שיהיה לכולם סופשבוע רגועע ולא לשכוח להעביר אותו עם המון כיף.... אוהבת מלא ושיהיה לכם שבת שלום

../images/Emo45.gifאני יעשה הכל כדי להגיע מנהריה

לא יהיה פשוט אבל יעשה הכל כדי להגיע לגבי הפרחים זה רעיון מצוין...

../images/Emo214.gifלצערי, אין מצב שתהיה לי אפשרות

להגיע, אלא אם מישהו מגיע מאזור פ"ת ומוכן להגיע איתי... יוזמה יפה ומבורכת, אני מקווה שתצא לפועל..ובהצלחה
[אני הולכת כעת ללמוד למתכונת שיש לי ביום ראשון בפסיכולוגיה, אז לא אהיה פה בקרוב...סופ"ש טוב
]

שבת שלום .. אין לי איך להגיע :|

אני מצטערת באמת :[ אבא שלי לא יכול לקחת אותי הוא ואמא שלי ואחיות שלי יוצאים לטייל ואני אם חברות ><

איזה נשמה את ! ../images/Emo39.gif

באמת רואים שאת לא סתם מעריצה שפעה ממאיה.. את באמת אוהבת אותה חחח חמודה!!! :)))

מי שלא יכול להגיע עם ההורים

שינסה לקחת אוטובוס או רכבת אני חושבת שהיא מאוד תשמח אם כולנו נגיע, והרעיון של הפרחים יהיה מאוד נחמד

לליטלושש ולכל הפורום

תקשיבי יש מצב שאני יגיע לשם עם ההורים שלי ואם לא אז אני ימצא איך להגיע לא מעניין אותי עם חברה או משהו..!! ולכל אלה מנהריה פ"ת וכדו'.. אני באה מיבנה! זה יותר רחוק מאשר פ"ת לתל אביב תאמינו לי.. וזה גם מפחיד טיפה..! אבל בשביל מאיה... אני יעשה הכל!!! וגם אם לא יודעת מה יהיה בעזרת ה' בלי נדר אני יעשה סלטות באויר בשביל לבוא.. אבל אני צריכה את הפלאפון שלך ליטלוש.. כדי לדעת איפה אתם נמצאים ואם יש לך איזו שהיא דרך להיתכתב חוץ מהפורום כמו מסנג'ר או משהו אני אשמח לדבר איתך זה ממש חשוב לי! אז בבקשה תעשו מאמצים לבוא זה יוכיח לה כמה אתן אוהבות אותה.. ביוש בינתיים ושבת שלום..[=

nitzangro2

New member
אני בטוח שם!! עם ליטלוש אהבת חיי

מי שרוצה את האייסי והמסנ' שלי שיקח אני יכולה גם לעזור: אייסיקיו:272922537 מסנג'ר:[email protected] בבקשה חמודיםםםםםםםםםםם וחג שמייייייחחח אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תקשיבו שניה

אני חייבת לדעת בדיוק מי בא כי היום ביררתי בקשר לפרחים והולך להיות משו נדיר!!!!!!!!!!!!!!!!! אז כל מי שיודע שהוא בא על בטוחחחחח שיעשה את הסימן הזה

למעלה