לשישיסטים

שרירי86

New member
לשישיסטים ../images/Emo88.gif

מדינת ישראל נימצאת באיום קיומי ממש בכל יום שעובר , עלינו לפעול ולפעול במהרה , יש רק מפלגה אחת בארץ שתומכת לגרש את האוייב הערבי שנימצא בתוכנו אל מעבר לים , המפלגה הזאת היא חזית יהודית לאומית : http://www.hazit.jer.co.il לגרש את האוייב הערבי שווה לכולם להיצטרף לפורום האיכותי ביותר בארץ ! בברכה, מנהל פורום החזית, שרירי86.

Gadook

New member
ואו, לא.

נתקלתי בפורום הזה כבר כמה פעמים, הם שמו הודעות בפורום של הנוע"ל, מה שהולך שם.. פשוט חבל לי שיש אנשים שחיים בתוך תאורית הגזע, באמת שחבל לי.

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo163.gif

אני אפילו לא אומר את מה שאני חושבת. חוץ מזה שאתה טיפש. ^_________^ אופס, נפלט לי.

אה, וואלה? ../images/Emo163.gif

ואתה בנאדם דפוק וגזעני, אז אני מעדיפה להיות צפונבונית מסריחה
[אגב, אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מתקלחת.]

שרירי86

New member
הגולשת S u p e r S h e e p

סובלת ממחלה כפייתית. קוראים לזה OCD. ניתן לראות בכל הודעה של את הכובע הטמבל. מדובר בחולת-נפש. אז הגולשים מתבקשים להבין מצבה או לחלופין לקלל אותה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

טוב יובל, את יכולה למחוק תהודעה הראשית, לא נראה לי שיש פה מישהו שזה מעניין אותו במיוחד.

תמיר1991

New member
ואתה סובל ממחלה כפייתית שגורמת

לך להיות עלוב, פתטי, חסר-מצפון, פשיסט - ומתחיל להזכיר ימים אפלים משנות הארבעים. נו, אז מי פה OCD? תמיר.

Gadook

New member
ואתה בוגר להחריד.

אם אתה כל כך בעד שינוי בארץ ולעשות אותה יותר טובה (למרות שאני לא מסכימה עם הדעות שלך)- תלמד שלא כולם חושבים כמוך.

B a m b o o k

New member
אוי נו מה הקשר?!?!

אז לא כולם חושבים כמוך!! אז מה?! תתפלא יש דיעות שלא כמו שלך. ואני לא ערביה. אני דתיה אם זה מעניין אותך.

למעלה