לשיר...

לשיר...

המכונה גם "טיקי פו" (קרדיט על ה"פו"..:) יש היום יומולדת, כן כן!!! עד שנזכרתי להיכנס לאינטרנט ולכתוב את ההודעה הזו כבר כמעט "מחר", אבל נו מילא..
אז שיר, אני רוצה לאחל לך המון המון מזל, הצלחה, בריאות ואושר. ואם נדבר תאכל'ס אני רוצה לאחל לך אושר, במיוחד אושר, כמו שאני נוהגת לומר, זה מכיל כבר את כל השאר! והייתי רוצה גם להביא לך
וירטואלית ו
וגם
ומקווה שקיבלת הרבה הרבה לא וירטואלים כאלה..
אני ממש גרועה בלשיר, במציאות, אבל פה אני יכולה, בכיף. יומולדת יומולדת יומולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה הופ הופ טרלללה גדלתי בשנההההה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה! מזל טוב!!!

דיתוּש

New member
ש-י-ר! ../images/Emo2.gif

מזל - טוב! איזה כיף! יומולדת!!! יו, שיקנו לך מלא מתנות (איזו ברכה יצורית
), שתהני מהמשך החיים היפים שלך, שתישארי מקסימונת כמו שאת עכשיו, שתראי רק דמעות של אושר, שמחה ואהבה
אוהבת אותך המון
, דיתוּש... והנה אני אשיר לך שיר, כי אני יודעת לשיר
חחח סתם... אבל דמייני את זה בקול של ריטה: יווומממהוולדת שמחחח, יווומממהוולדת שמחחח, יווומממהוולדת לשייייייירררררר.... יוווווממממהוווולללדדתתת שמחחחחח !!!!!!!

יאאא מזל טוב ../images/Emo13.gif את מזל שור כמוני

גם לי יש תיכף מומולדת
המון המון מזל טוף חמודה!!

QuEeN oF mE

New member
יווווו..

המון המון מזל טוב!!
עד 120!!!! סורי על האיחור :] מקווה שהיה כיף

שלומצי

New member
../images/Emo23.gifטיקיפור! טיקיפור!

נו, עמידה בלוחות זמנים היא מן הסתם לא הצד הטוב ביותר שלי - אבל בניסיונותי הרבים במהלך השנים, זה דווקא לא כזה נורא להמשיך ולחגוג כמה וכמה ימים את יומההולדת (אתמול חגגנו לאח שלי 18 ו... כמה שבועות). אז.....
מזל טוב!!!!!
מחכים לשמוע פרטים,
כמו מה שמת בשקיות,
איך חגגת, והאם כיבית את העוגה בשוונג אחד!

שירצ'וק,

מזל-טוב, עד מאה ועשרים, ואפילו יותר! נשמע נורא נדוש, אבל - שכל משאלותייך יתגשמו ושתצליחי בכל מה שאי פעם תשאפי להצליח בו! מתגעגעים לקרוא אותך כאן, מתגעגעים להודעות המקסימות שלך.
מזל-טוב, מתוקית!

עמיתוש

New member
יוווו... גם את זה פיספסתי..

כמה ימי הולדת!
מזל טוב, שיר, עד 120. או בימינו, עדיף להגיד עד 200. הממ.. הכי אושר שבעולם.. ו.. הממ.. קבלי בלון!

TiKi PooH

New member
תודה לכולם!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

איזה כייף לי! נורא כייף לקבל מכם ברכות..בדיוק לפניי איזה שבוע חיטטתי בארכיון, והגעתי במקרה ליומולדת הקודם שלי. זה כייף להסתכל ככה אחורה, אני אוהבת אתכם כל כך :) ואפילו קיבלתי בלון מעמיתוש. תקנאו.

למעלה