לשירןןןןןןןןןןן תגידי התקשרת אליי אתמול? מה שלום נלי? גודלת?
B black ross New member 26/9/02 #2 מרינושששששש מאמי מה שלומך? לא חמודה לי לא היה זמן לנשום אתמול ....... ונלי ..... היא גודלת לתפארת ......
מרינושששששש מאמי מה שלומך? לא חמודה לי לא היה זמן לנשום אתמול ....... ונלי ..... היא גודלת לתפארת ......
M mariana New member 26/9/02 #3 שלומי בסיידר רק שאני קצת לא מרגישה טוב השארתי הודעה תחת שם סידי. וגם חלמתי חלום קצת מוזר אז התעוררתי בהרגשה חרא.
שלומי בסיידר רק שאני קצת לא מרגישה טוב השארתי הודעה תחת שם סידי. וגם חלמתי חלום קצת מוזר אז התעוררתי בהרגשה חרא.
@ @@ New member 26/9/02 #4 שתתחתני... זה יהיה ערב מושלם, אל תדאגי, החתן יהיה מגולח ומסודר ואת תהיה יפה, כמו בכל החתונות, הכל קסום, אז... תירגעי ותחזרי לעצמך
שתתחתני... זה יהיה ערב מושלם, אל תדאגי, החתן יהיה מגולח ומסודר ואת תהיה יפה, כמו בכל החתונות, הכל קסום, אז... תירגעי ותחזרי לעצמך
M mariana New member 26/9/02 #5 ברורררררר../images/Emo9.gif חסר לו שלא יהיה מגולח ומסודר. מה עם הבחור שהכרת? עדיין שולח לך הודעות?
M mariana New member 26/9/02 #7 אני מתחננת../images/Emo24.gif יאלה תגידי המ הוא שלח לך???? את זוכרת בפעם מזמן הכרת מישהו שגם היה שולח לך הודעות כאלה? את זוכרת שסיפרת לי? ועד שברחת מימנו חחחחחחחחחחח
אני מתחננת../images/Emo24.gif יאלה תגידי המ הוא שלח לך???? את זוכרת בפעם מזמן הכרת מישהו שגם היה שולח לך הודעות כאלה? את זוכרת שסיפרת לי? ועד שברחת מימנו חחחחחחחחחחח
@ @@ New member 26/9/02 #8 טוב..... לא שכנעת אותי אבל... אני מתחשבת " חושב עלייך בשנתך, מדמיין חזותך שרועה במיטתך, מתכרבלת בשמיכתך, מחייכת לעצמך, מלטפת שערך, מהנהנת בראשך, רטט בגופך, לוחשת לעצמך נוגעת בידך מתענגת להמשך ואני לא לידך"
טוב..... לא שכנעת אותי אבל... אני מתחשבת " חושב עלייך בשנתך, מדמיין חזותך שרועה במיטתך, מתכרבלת בשמיכתך, מחייכת לעצמך, מלטפת שערך, מהנהנת בראשך, רטט בגופך, לוחשת לעצמך נוגעת בידך מתענגת להמשך ואני לא לידך"
@ @@ New member 26/9/02 #9 עוד אחת.... את יפת העין ודמויית הגפן, ניצבת מול עייני אך רחוקה ממני, דמותך בזיכרוני כזרם זרימת המים מול שקיעת החמה בקו האופק הלוהט
עוד אחת.... את יפת העין ודמויית הגפן, ניצבת מול עייני אך רחוקה ממני, דמותך בזיכרוני כזרם זרימת המים מול שקיעת החמה בקו האופק הלוהט
M mariana New member 26/9/02 #13 בטח היה לידו איזה ספר שירים שפשוט התחשק לו לשלוח לך הודעות וחוץ מזה רצה לבדוק עם הטלפון שלך מחובר בכלל
בטח היה לידו איזה ספר שירים שפשוט התחשק לו לשלוח לך הודעות וחוץ מזה רצה לבדוק עם הטלפון שלך מחובר בכלל
@ @@ New member 26/9/02 #16 הכל יכול להיות... אני אמרתי.. שכנראה שיש לו הודעות שמורות והוא רק שולח לי אותן, הוא די נעלב... לרגע חשבתי, שנתן אלתרמן שלח לי ת´הודעות, שלחתי לו גם על זה מסר
הכל יכול להיות... אני אמרתי.. שכנראה שיש לו הודעות שמורות והוא רק שולח לי אותן, הוא די נעלב... לרגע חשבתי, שנתן אלתרמן שלח לי ת´הודעות, שלחתי לו גם על זה מסר
M mariana New member 26/9/02 #10 ../images/Emo12.gifמה זה? כמה זמן הוא מכיר אותך??? אני רוצה עוד יאלה עוד עוד עוד
@ @@ New member 26/9/02 #11 מספיק !!!!! ת´אמת כבר מחקתי הכל, פרט ל-2 ההודעות האלה... כמה זמן הוא מכיר אותי? קצת יותר מיום, וואלה בהתחלה זה די הפחיד אותי, אבל... נרגעתי אבל אני עדין חושבת זה מוגזם בשביל 24 שעות. עד כדי כך הטרפתי אותו?
מספיק !!!!! ת´אמת כבר מחקתי הכל, פרט ל-2 ההודעות האלה... כמה זמן הוא מכיר אותי? קצת יותר מיום, וואלה בהתחלה זה די הפחיד אותי, אבל... נרגעתי אבל אני עדין חושבת זה מוגזם בשביל 24 שעות. עד כדי כך הטרפתי אותו?
B black ross New member 26/9/02 #12 ריקי!!!!! ../images/Emo124.gif בואי הנה מיד! אני חייבת לומר לך שהגרון התייבש לי רק מלקרוא את ההודעות שלו ..... נשמע לי כמו מישהו ששווה להכיר ..... יוווווווו...נהייה לי חם.... שמישהו יעשה לי פווווווווווווווו.........
ריקי!!!!! ../images/Emo124.gif בואי הנה מיד! אני חייבת לומר לך שהגרון התייבש לי רק מלקרוא את ההודעות שלו ..... נשמע לי כמו מישהו ששווה להכיר ..... יוווווווו...נהייה לי חם.... שמישהו יעשה לי פווווווווווווווו.........
@ @@ New member 26/9/02 #17 נהיה לך חם ???. ומה אני? אני חשבתי שאוטוטו הוא הולך לארוב לי בפינה, לא יודעת אני חושבת שזה קצת דביק .. בכל זאת 24 שעות.....
נהיה לך חם ???. ומה אני? אני חשבתי שאוטוטו הוא הולך לארוב לי בפינה, לא יודעת אני חושבת שזה קצת דביק .. בכל זאת 24 שעות.....