לשירןןןןןןןןןןן

mariana

New member
לשירןןןןןןןןןןן

תגידי התקשרת אליי אתמול? מה שלום נלי? גודלת?

black ross

New member
מרינושששששש

מאמי מה שלומך? לא חמודה לי לא היה זמן לנשום אתמול ....... ונלי ..... היא גודלת לתפארת ......

mariana

New member
שלומי בסיידר

רק שאני קצת לא מרגישה טוב השארתי הודעה תחת שם סידי. וגם חלמתי חלום קצת מוזר אז התעוררתי בהרגשה חרא.

@@

New member
שתתחתני...

זה יהיה ערב מושלם, אל תדאגי, החתן יהיה מגולח ומסודר ואת תהיה יפה, כמו בכל החתונות, הכל קסום, אז... תירגעי ותחזרי לעצמך

mariana

New member
ברורררררר../images/Emo9.gif

חסר לו שלא יהיה מגולח ומסודר. מה עם הבחור שהכרת? עדיין שולח לך הודעות?

@@

New member
אכן כן....

ועוד איזה הודעות...... אם תתחנני אולי אני אפרסם אותן

mariana

New member
אני מתחננת../images/Emo24.gif

יאלה תגידי המ הוא שלח לך???? את זוכרת בפעם מזמן הכרת מישהו שגם היה שולח לך הודעות כאלה? את זוכרת שסיפרת לי? ועד שברחת מימנו חחחחחחחחחחח

@@

New member
טוב.....

לא שכנעת אותי אבל... אני מתחשבת " חושב עלייך בשנתך, מדמיין חזותך שרועה במיטתך, מתכרבלת בשמיכתך, מחייכת לעצמך, מלטפת שערך, מהנהנת בראשך, רטט בגופך, לוחשת לעצמך נוגעת בידך מתענגת להמשך ואני לא לידך"

@@

New member
עוד אחת....

את יפת העין ודמויית הגפן, ניצבת מול עייני אך רחוקה ממני, דמותך בזיכרוני כזרם זרימת המים מול שקיעת החמה בקו האופק הלוהט

mariana

New member
בטח היה לידו איזה ספר שירים

שפשוט התחשק לו לשלוח לך הודעות וחוץ מזה רצה לבדוק עם הטלפון שלך מחובר בכלל

@@

New member
הכל יכול להיות...

אני אמרתי.. שכנראה שיש לו הודעות שמורות והוא רק שולח לי אותן, הוא די נעלב... לרגע חשבתי, שנתן אלתרמן שלח לי ת´הודעות, שלחתי לו גם על זה מסר

mariana

New member
../images/Emo12.gifמה זה?

כמה זמן הוא מכיר אותך??? אני רוצה עוד יאלה עוד עוד עוד

@@

New member
מספיק !!!!!

ת´אמת כבר מחקתי הכל, פרט ל-2 ההודעות האלה... כמה זמן הוא מכיר אותי? קצת יותר מיום, וואלה בהתחלה זה די הפחיד אותי, אבל... נרגעתי אבל אני עדין חושבת זה מוגזם בשביל 24 שעות. עד כדי כך הטרפתי אותו?

black ross

New member
ריקי!!!!! ../images/Emo124.gif בואי הנה מיד!

אני חייבת לומר לך שהגרון התייבש לי רק מלקרוא את ההודעות שלו ..... נשמע לי כמו מישהו ששווה להכיר .....
יוווווווו...נהייה לי חם.... שמישהו יעשה לי פווווווווווווווו.........

@@

New member
נהיה לך חם ???.

ומה אני? אני חשבתי שאוטוטו הוא הולך לארוב לי בפינה, לא יודעת אני חושבת שזה קצת דביק .. בכל זאת 24 שעות.....

למעלה