לשירז

• פותח הנושא 2u4u
  • פורסם בתאריך
חברים יקרים

מאחר ולא הצליח לי עניין המשלוחים בדואר עקב עיקוב בהדפסת הגלויות, אשמח מאוד להזמינכם ממחר ובכל הימים הקרובים לבוא ולקחת. באותה הזדמנות תוכלו לרכוש כרטיס מוזל ולשמוע קצת על מאחורי הקלעים... ברור לי שזה פחות נוח אך לצערי זה מה שיצא ואולי עדיף שכך. אנחנו נמצאים ברח' מצדה 326 בפרדס חנה וכדאי להתקשר לפני כדי לוודא שמישהו כאן. עדיף בין השעות 9:00 ל15:30 ואפשר גם בערבים. המון תודה לכל אלו שרוצים לעזור ומחממים את ליבי. שירז

אני לא יודע מה הבעיה

אני דווקא הצלחתי לפרסם על המופע בפורום "תרבות" של "עכונט" שאני בין מנהליו. ואגב, עוד משפט אחד לגבי הערב הוא יועבר בגלי צה"ל בשידור ישיר, אבל ההנאה מהערב לא עוברת דרך הרדיו אז מומלץ לרכוש כרטיס להופעה.

noa08128

New member
זה אולי קרוב..

לאנדרטת הנח"ל.. וכה יעלה כרטיס מוזל אם אפשר לשאול?

משמרותי

New member
בית אריאל בצד השני של המושבה

את יכולה ללכת לכביש שנכנס לפרדס חנה בערך מול האנדרטה,ושם לתפוס אוטובוס,או טרמפ או ללכת ברגל משהו כמו חצי שעה לכיוון דרום מה שמאיר היה עושה...תשאלי עוברי אורח איך מגיעים לשיכון רמז או דרך למרחב,משם זה כבר יותר פשוט החיים בכלל פשוטים רק האנשים מסבכים אותם מזל שיצאת עם הכלב.....

2u4u

New member
שירז... שוב

חייגתי למספר הנ"ל אין מענה יש מספר אחר? או לחליפין, תני לי את הכתובת אני כבר אגיע לקחת את הכרטיסים והפוסטר. יישב לי טוב פוסטר של מאיר בחדר... תודה מראש

2u4u

New member
שירז... שוב

חייגתי למספר הנ"ל אין מענה יש מספר אחר? או לחליפין, תני לי את הכתובת אני כבר אגיע לקחת את הכרטיסים והפוסטר. יישב לי טוב פוסטר של מאיר בחדר... תודה מראש דני

למעלה