לשיפור המצברוח אז נגמר הסופש והתחיל שבוע חדש אז הנה כמה -לחיוך של בוקר יום ראשון!
A A לוןA New member 2/2/14 #1 לשיפור המצברוח אז נגמר הסופש והתחיל שבוע חדש אז הנה כמה -לחיוך של בוקר יום ראשון!
A A לוןA New member 2/2/14 #6 ולסיום- פטיש אחד רחוק מדי הנה גבר יפני שגנב 448 (!!) נעלי נשים משומשות, ובשביל להסתיר את העניין מאישתו- שכר עבורן דירה מיוחדת. משקיען, הבחור.
ולסיום- פטיש אחד רחוק מדי הנה גבר יפני שגנב 448 (!!) נעלי נשים משומשות, ובשביל להסתיר את העניין מאישתו- שכר עבורן דירה מיוחדת. משקיען, הבחור.
D django73 New member 3/2/14 #19 מעניין אם זה בגלל אותה סיבה... האם זה בגלל שאת נשואה, ובסופ"ש קשה יותר להיות בבית? ובימי ראשון יש תחושת שיחרור כזו?
מעניין אם זה בגלל אותה סיבה... האם זה בגלל שאת נשואה, ובסופ"ש קשה יותר להיות בבית? ובימי ראשון יש תחושת שיחרור כזו?
א אנה לנקין New member 3/2/14 #20 חס וחלילה, להפך! זה בגלל שאני עובדת שני-שישי (כמו בחו"ל) ויום ראשון זה בדרך כלל הזמן שלי עם הבנזוג שלי.
חס וחלילה, להפך! זה בגלל שאני עובדת שני-שישי (כמו בחו"ל) ויום ראשון זה בדרך כלל הזמן שלי עם הבנזוג שלי.
D django73 New member 3/2/14 #23 המצב שלי או המצב שלך? המצב שלי ימשך ככה עוד כמה וכמה שבועות או חודשים... לצערי.
א אנה לנקין New member 3/2/14 #24 הכל זמני בחיים אבל התכוונתי ספציפית למצב שלך. (שלי שיימשך, טפו טפו טפו )