לשיפוטכם

מנסיון......

לקימור או לצורת הגוף אין קשר לאיכות הסקס. לרצון לפתיחות ולמוכנות יש!!!

spivak12

New member
תומכת ומסכימה

אכן אין קשר בין סקס לקימור, סקס טוב צריך להתפתח מדיבור, ואז שיש קשר ויש נכונות לאהבה, צורת הגוף וקימוריה כלל לא חשובה.

הלו הלו......

לא אמרתי לא חשוב...
ונודה על האמת שמראה גם מדבר רק שלכל אחד מדבר מראה אחר...(למזלנו)

j i m m y

New member
את יכולה לבחור איזה בחור שאת רוצה..

תבחרי מה שבא לך.. למה את מחפשת להתכתש על שטויות אף פעם לא אמרנו לכן שאתן חייבות לבחור מכוער אמה כנגד אמה, כמו שאתן מחפשות חתיכים גם אנחנו מחפשים חתיכות.

spivak12

New member
על מראה עיניים ומשמע אזניים

אמנם טוב מראה עיניים ממשמע אזניים, ואם נאה למראה הוא/היא אז טוב שבעתיים, ואין ספק כי למראה חיצוני חלק חשוב, בלמצוא את האחד והיחיד שיהא אהוב, אך אל נא נשכח כי היופי הוא בעיני המתבונן, וכל אחד לפי טעמו ימצא את עלם/ת החן. אי לכך, דרישה לקימורים כתנאי מקדים, אין מקום לה, אלא על גבי המאדים. שכן כאן בכוכבנו הקט, כך אני מאמינה, היופי הוא חלק בלתי נפרד מתבונה.

כן התופעה מוכרת

הגברים של היום ניזונים מפנטזיות ומכיון שכנראה יש להם מבחר צעיר וזמין הם די בררנים. בחברה בה בנות אנורקסיות הן המודל קשה מאד לשלב שמנמנות הפנטזיות. אז אם לא מעוניינים באיכות הרבה זבל זמין נשפך בחוצות. הבעיה היא לא בגברים אלא בנו הנשים שרצות לעשות שאבות שומן וקיצורי קיבה המסכנים את חיינו למען המודל הגברי אז על מה אנחנו מתלוננות

narkis38

New member
זה נכון ../images/Emo6.gif וכולם גבוהים וחטובים../images/Emo8.gif

מאדי 1

New member
שיפוטי...

כבר ניתקלתי בכאלה שיש להם "חולשה" מסוימת, אבל המעניין הוא שראיתי את זה דווקא אצל אלמנים, או אצל גרושים שהתחושה שלי היתה שהם עדיין קשורים רגשית (או יותר נכון, מסובכים רגשית) עם האשה "לשעבר". זו היתה "תכונה" של האשה שחקוקה בזכרונם. אבל לפעמים זה יכול להיות סתם משהו שנתקע לאנשים בראש. אני למשל אוהבת שרירי זרועות מפותחים
אבל מה שיש לבנאדם בראש זה הדבר שהכי מדבר אלי.

א י ש ה 33

New member
אז אני היחידה?

שלא מתביישת לאמר שאני רוצה את כל החבילה? זה עושה אותי מאוד שטחית, אם אומר, שאני חייבת גבוה, ארופאי, יפה, חכם, עשיר ומנומס?

purple1

New member
מחפש אישה עם קימורים

הכרתי גבר לא מזמן שטען שאני צריכה להוריד 6-7 ק"ג. אני די רזה ונראית טוב וצעירה מגילי, אך אלביס צריך רזונת. שלא להזכיר שהוא בן 52, מקומט ונראה כמו בן 56, יש לו כרס לא קטנה וחזה נפול. הוא נראה בסדר. רק 4 קילו מיותרים. כסחתי לו את הצורה, לקחתי אותו למראה שיראה את עצמו. מי שיש לו בעיה עם קימורים שילך לחפש. לא לתת לגברים להוריד לנו את הבטחון העצמי. מיותר לציין שאני נראית צעירה מאותו אחד לפחות ב-10 שנים. אז הוא חזר לרוסיה שלו ששמה מייק אפ כי יש לה חורים בפנים והיא אולי יותר רזה ממני וצעירה ב-10 שנים. אני הרווחתי שעוד מטומטם נעלם לי מהחיים

למעלה