לשיפוטכם

אנה מיי

New member
נראה לי שהוא חובב bdsm אבל לא עושה את זה לפי

החוקים. הוא asshole. מה הפלא?
וזה הקו הדק בין bdsm לניצול או התעללות....

A לוןA

New member
בכלל לא

מה שמתואר שם רחוק מבדסמ בדיוק כמו שאונס רחוק מסקס.
הקו בין בדסמ לניצול או התעללות הוא עבה וברור, ומתחיל בSSC.

אנה מיי

New member
תכלס אתה צודק...זה מה שניסיתי להגיד

הוא סאדיסט ככל הנראה... רק בלי החוקים ןבלי השאר

מה שמתואר שם רחוק מבדסמ בדיוק כמו שאונס רחוק מסקס - זה אכן ממצה ומסכם במשפט את כל העניין.

אם היה חובב בדס"מ

המודעות שלו לחשיבות של ה'חוקים' היתה חזקה הרבה יותר.
&nbsp
אני חשבתי שהוא לא יודע שיש בדס"מ. שאין לו לאן לנווט את הפנטזיות הכוחניות שלו.
אבל Cגלית וA לון (הקטע עם השמות מכוון?) טענו, וקשה לי להתווכח, שמי שאוהב להתעלל לא ייהנה באותה מידה עם ההתעללות תהיה מוסכמת ותסב הנאה ואושר ל"קרבן". מתעלל צריך להתעלל ולפגוע באמת.
&nbsp
אני עוד קצת חלוקה בדעותיי.
&nbsp

אנה מיי

New member
אני גם חושבת שיש מצב להוא לא יודע לתעל את זה

אבל מסכימה שהוא חרא של בן אדם כך שלא נראה לי שיש בו את החמלה והדאגה של גבר דומיננטי אמיתי

ordol

New member
לדעתי האישית

יש לו נטיות בדסמיות רק הוא לא מספיק מודע לעולם הזה ואיך זה אמור להעשות.יש הרבה אנשים שעושים בדסמ ומחוסר מודעות לעניין ה SSC עושים זאת בצורה הלא הנכונה.

צורה לא נכונה בלשון המעטה, הייתי אומרת

יש לא לקבוע מילת ביטחון או לקשור בצורה לא בטוחה,
אבל אונס זה קצת קיצוני, לא?

ordol

New member
לא בטוחה שמה שהיה שם זה אונס

ויש שם רק תיאור של הבחורה בלי יכולת לקבל את תגובתומבחינתי כל עוד לא הוכחה אשמתו של בן אדם הוא חף מפשע

אנחנו לא בית משפט

לכן בואי נתייחס למקרה כדוגמה, ונניח שכל הכתוב אמת.
&nbsp
לקשור בחורה למיטה בניגוד לרצונה, לסתור לה ולנשוך אותה -
זה מספיק קרוב לאונס ומספיק רחוק מSSC
&nbsp
אני בעצמי מתלבטת עם זה שולט שלא יודע מהו בדס"מ או פסיכופט גמור,
אבל זה מאוד שונה מאנשים שעושים בדס"מ בלי להיות מודעים לכך, כי אומנם יש משמעות גם לבטיחות וגם לשפיות,
אבל הסכמה, או לכל הפחות לא אי-הסכמה מובהקת, זה ה-הבדל.

ordol

New member
בהנחה שכל התיאור שלה אמיתי ונכון

והיא הביעה התנגדות ואי הסכמה - אז זה בהחלט אונס.לפי ההסתמסויות בינהם לא נראה שהיא בשיא הזעזוע מהתיאורים המיניים שלו.אבל כמו שאמרת אנחנו לא בבית משפט. הכל בהנחה שהיא דוברת אמת ואם כן אז זה בהחלט אונס.

האמת, זה מעניין,

שכחתי מהאסמסים,
מסכימה איתך לגבי רמת ה"זעזוע" שלה,
&nbsp
אולי יש פה מקרה הפוך, של שפחה עם בעיות קבלה עצמית...?

ordol

New member
או של שבורת לב

שמחפשת להתנקם (היא גם ילדה - ויש לו דפוס אופי של מניאק) או שהיא מישהי שמחפשת תשומת לב ולרכב על הפרסום שלואו שהיא כמו שאמרנו דוברת אמת. אי אפשר לדעת מה היה שם. אל תשכחי שגם בבדסמ בתוך האקט עצמו יש הרבה התנגדויות. מה שחשוב זה באמת לדבר לפני שעושים את זה. להכין את השטח לפני וליצור הסכמה ואז לעשות.

כן, גם זה קורה,

ויש הרבה תחום אפור בעיניי,
גם כשמישהו אומר לך שאת מיוחדת ובחיים לא הרגיש ככה רק בשביל שתשכבי איתו, לא ברור איפה עובר הגבול בין בלבולי מוח להונאה של ממש.
&nbsp
אני לא בטוחה שליצור הסכמה זו המילה הנכונה,
אולי לוודא הסכמה.
&nbsp

מה רואים בסמסים? רק סמסים שלו.

והתחלת מחאה ו"לא" שלה.
בקיצור - הסמסים לא ממש רלוונטיים.
מה שכשמישהי מקבלת סמסים שלא נוחים לה - היא לא תמיד יודעת איך להגיב.

A לוןA

New member
ובנוסף-

כל עניין הSSC הוא משהו שבתפיסה שלי הוא ברור ומובן גם בונילה. פשוט אצלנו זה על השולחן, ובנוסף- ישנן פרקטיקות שעניין הבטיחות והשפיות בהן הוא משהו חשוב מאוד. הפרקטיקות הללו לא קיימות בונילה, ולכן יש פחות צורך לתת את הדעת על נושא בטיחות ושפיות שם.
אבל הסכמה? מילא לא לדאוג להסכמה מראש לפעילויות, שזה לדעתי אבן פינה בדבר הזה שנקרא בדסמ, אבל אפילו בונילה הכי ונילית- ברגע שמישהי אומרת לא, אז זה לא. זה לא שולט שאיבד את הדרך- זה אנס מניאק.

למעלה