לשיפוטכם

עטרה ב ט

New member
מ ע נ י י ן ../images/Emo70.gif

נראה איש מאוד מעניין, מורכב, קפדן, ויחד עם זאת עדין, משהו מאוד מיוחד. דורש התעמקות !

עטרה ב ט

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo3.gif

הפעם לא אמחק, וזאת לא תהיה חידה....
בכל אופן זה כתב מספיק מעניין גם אם הוא לא חסוי
.

אריק!

New member
מנסיון חידות קודמות לא בהכרח.

יש לי המון כתבים מענינים וחידות ופושעים וטרלה לה ללים שאני לא סורק עד שתהיה השתתפות ערה יותר. אני לא מבין למה אלה שכל כך רוצים להתאמן מתמקמים בנקודת תצפית ומסתפקים בכך.

לייזער

New member
לי אין כ"כ מה לומר

נראה כתב ´נורמלי´ אבל האיש בודאי לא אחד האדם. הכיצד? יוצא דופן- ה ם´ המפותלת. שם המשפחה יותר גדול ואקספרסיבי? השורה הראשונה והמילה האחרונה מסתיימות בדומה עם הקו המעוגל למרות שזו לא אותה אות. מתחיל כל פסקה עם tab. העיקר הוא איך כתב של אדם לא שגרתי נראה שגרתי למשל בהשוואה לכתב של tash שנראה מאוד יוצא דופן.

אריק!

New member
אתה מתכוון ל ן´ ב "רמת גן" שדומה

ל ג´ ב "גרינברג" למרות שזה אותיות שונות ? אכן דמיון מאלף שמוכיח את העוצמה והדומיננטיות של העיצוב הקשתי הנ"ל. מילא ג´ יש בה כבר קשתיות מובנית, אבל הוא הגדיל לעשות ולקח אות שכולה קו אנכי ( ן ) והפך אותה לקשת סגורה בכוון ´נגד השעון´. הכתב מאד מיוחד מייצג אדם שחייו הפנימיים, סביב הגותו ויצירתו כובשים את מרבית מרצו וזמנו - ע"ח הבלי העולם בחוץ ו כל מה שמעסיק אנשים פשוטים כמונו.

Ramie

New member
מאד מיוחד, לדעתי

הייחוד בכתב הוא בצורת האותיות. ראה את המם הסופית (זהה ל-ד). ראה ב -בעלת זוית לימין. ראה ך - עם קער לימין. ראה ק - (לקראת). ראה ´וכבוד´ שורה לפני הסוף. חוץ מצורת האותיות, הכתב אינו מיוחד. חלוקת שטח הדף תקינה. השוליים הימניים בינונים וישרים, השוליים השמאליים בינוניים וישרים למדי. השורות ישרות. זוית הכתיבה ישרה ברובה. כל אלה מלמדים על אדם מאוזן, מאורגן, ראליסט. יחסו לחברה תקין, אולם הוא אינו מהווה את ´מסמר הערב´ במסיבות. (זה באמת לא חוכמה לאמר את זה כאשר אנו יודעים מי האיש). מספיק להיום. ערב טוב!

למעלה