לשימי- טיפוס לילי

Baby IN Red

New member
לשימי- טיפוס לילי

צלילי הלב/לילך א... מוקדש למלאך שלי===>שימי(טיפוס לילי) הלילה יורד עוטפת את כולך תאורה עמומה מעט עגומה ומגע שפתי על שפתייך נושאת מבט נושמת לאט זוהר הירח והכוכבים מול ניצוץ וברק בעינייך לי הם מאירים כמו עיוורת בתלם זועקת, ואינך שומע מיוחד, שונה מכולם עומדת מולך מרגישה כה קטנה ענף קמל דמעתך, הזולגת על לחי זועקות בלי מילה עוצמת אהבתך מתגלה לאיטה מתהלכת איתך ימים ולילות מחפשת סיבה לוחשת אהבה ועוד מנגינה.... שימי יקירי, רציתי להביע תודה מכל הלב על כל הרגעים שהיית לצדי על זה שאתה ידיד נפש אמיתי על כל הרגעים שעברנו ביחד על זה שאתה אוזן קשבת על זה שאפשר לפנות אליך בכל מצב רציתי לומר תודה, על זה שאתה קיים שימי, אין עליך... ובחיים לא יהיה!! פה בשבילך מתי שתצטרך אוהבת אותך הכי הכי המלאכית הקטנה שלך, ידידתך לילך
וסתם הוספתי תמונה לא קשורה:) אז אל תתיחס בייב

אמאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo140.gif

זה השיר הכי מדהים שקראתי וכמובן שהוא מיועד לאדם מדהים כי ממה שאני מכיר את שימי הוא אדם מדהים ומגיע לו באמת כל התודה שבעולם ואהבתי את צורת הכתיבה ,החריזה והסמלים שבהם השתמשת בשיר אמא תמשיכי לכתוב שירים אוהב אותך בנך היקר חן

מייאמוררררררררררר

אהבתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מ ה מ ם! ! ! ! !

לילך איזה יפה זה כל כבוד../images/Emo24.gif

אני אתחיל לקנא בשימי
תמיד ידעתי שאת כותבת יפה וכל פעם את מוכיחה מחדש
התגעגתי אליך ולציצי המקפץ שלך
ושימי--יא עומו אתה כבר יודע מה אני חושב עליך
יום יבוא ותהיה נשנש ואז נעשה אותך ונחיה בעושר ואושר לנצחים
שלכם לנצח עדי

עדי כפרה עליך יא נשנש

אין מצב שאהיה הומו סורי כפרה להרוס לך את החלומות
חולה עליך...ותתחיל כבר לקנא חחחחחחחחח

עוד נראה עוד נראה כמה טוב יהיה

שאתה תהיה נשנש יותר ממניייייייי
ואני לא מקנא ,צחקתי אני לא מקנא באהובים שלי..מצידי תתחנו גם

מממממממ

דודבונית אכפת לי שלי איזה שיר יפההההההההההההההה......כישרונית שכמוך:p ושימי...שתוק:)...מתה עלייך... נ.ב. אחחחחחח הנה צחי...גרררררר.....רק לילך יודעת מה רץ לי במוח עכשיו חחח

Baby IN Red

New member
בר כנסייייייייי

י'פייר מעלית שששששששששששששששששששששששששש ששששש ששששששששש שששששששששששששששש אני ירצח אותך:) זה שהיתי שיכורה זה לא אומר שאני לא יודעת לומר "עלק" אל תנסו להבין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:)

Baby IN Red

New member
אני לא נורמלית?!?!?

להזכירך מי מתחמקת:) י'פייר מעליות שכמותך לכי לויוה שלך י'אפרוטידה (עזבי אני עדיין בסטלה) אוהבת אותך ילדונת ושימי סורי על התגובות הלא קשורות פשוט אנו מנסות לשמור על שפיות בלהפליץ שטויות בשרשור שישאר למעלה

לילך מאמי...תודה על השיר

אבל עוד יחשבו שאני משדל אותך לכתוב יש פה אנשים כאלה לא חסר... ולא אתפלא אם ינסו להסית אותך...שיהיה לילה טוב ותודה מאמי על השיר חולה עלייך

אוקיי גמני אגיב(=

אז קודם כול אמא את כותבת מדהיםםםם ואהבתי נורא1!!!!!! עכשיו שימי מה אני יכול לומר עליך אתה בן אדם זהבבבבב מי שידבר עליך רע זה רק קנאים שמחפשים איך לפגוע בך אני מכיר אותך כבר תקופה מסויימת ויצא לי לדבר איתך כבר ואני אוהבבב אותךךך נשמה אז פשוט אל תשתנה לעולם!!!!!!!!!!!

לירן כפרה עליך....

שלא תזלזל בעצמך כי גם אתה בנאדם מקסים עם לב זהב...ולא סתם הרבה בנות משתגעות עליך לירן אחי אוהב אותך וזה שיש קנאים כן אני כבר יודע...ומי כמוך בא להרים לי מצב רוח כל הזמן מקווה לראותך בקרוב אחי

למעלה