"לשים מסכה"...

m i t a l y

New member
"לשים מסכה"... ../images/Emo148.gif

הכתבה נמדברת על קשיים בזוגיות, אבל לקחתי את זה לקשיים שיש לנו עם הורינו: הנה ציטוט מהכתבה: "התחפושת יכולה לפעמים להציל את הזוגיות האמת העירומה היא סכנה גם ליחסים מתמשכים. בלי מסיכות מפעם לפעם, מסיכות של אורגזמות, של רגשות או פנטזיות, קשה לראות זוג מאושר. האינטרנט הוא הצלחה רגשית וארוטית, כי הוא מאפשר ללכת כמעט עד הסוף עם המסיכות ..." ואני שואלת, האם הזדקקתם אי פעם "לשים מסכה על הפנים" כשהייתם עם הוריכם?

גלבועא

New member
קראתי את הכתבה

כמי שמתעסק הרבה באומנות ומושג המסיכה על שלל משמעויותיה אינו זר לו [כולל היותי חובב ניקים רבים] אני מקבל ודוחה את דברי הכותב. יש אגב במסיכה גם אלמנט תרפויטי חזק מאוד, אם משתמשים בה כאמצעי טיפולי במצבים קשים מאוד [אלימות, התעללות לסוגיה השונים], ויש הרואים ב"ניקים" ברשת סוג של התחזות, מסיכה. כולנו מכירים את המושג "שקר לבן" ואני מניח שכל אחד מאיתנו משתמש בו מדי פעם. מסיכה היא הרבה יותר מ"שקר לבן". מסיכה היא העמדת פנים. השאלה שעולה, לדעתי, מדוע עליי להעמיד פנים, להסוות את עצמי כשאני עם הוריי ו/או מדוע אני זקוק ל"מסיכה" כדי להיות יותר אותנטי ואמיתי עם הוריי? אני לפחות, בכל דרך שאני מביט על זה מתקשה מאוד לראות את עצמי במסיכה כשאני בשיחה עם אבי.

49צהוב

New member
מסכות

הרבה מסכות כיסו ומכסות את פני ביחסים עם ההורים שלי בעיקר מסכת ה"יציבה" ה"זו שניתן לסמוך עליה" ה"לא מתרגשת מכלום" בקיצור לעולם לא חשבו שאני מין בובה רגישה שצריך להגן עליה תמיד חשבו שאסתדר לבד- שעלי אפשר להשען- אז הם חשבו שאני כזו- ואני ממשיכה לשחק את משחק למרות שאני לא משוכנעת שאני באמת כזו

alona 9

New member
מידי פעם

ורק עם אמי,ורק בשנים האחרונות,כדי לא להעציב ולצער אותה.. היא עצמה מצערת אותי כשהיא מצליחה להוריד ממני את המסיכה, "לא יעזור לך" היא אומרת, לפעמים,היא עצמה עוטה מסיכה על פניה וממשיכה לשחק ב"כאילו" היא אינה רואה את המסיכה על פני..
ואז.. שתינו מתחפשות
אבי.. בהיותו בחיים, לא מסיכה ולא תחפושות,אצלו,האמת במערומיה על השולחן.

pf26

New member
לא

מעולם לא השתמשתי במסכות מול הורי (בכלל אני לא טובה בהתחפשות). אולי הייתי צריכה

למעלה