לשטוף עיניים

בראנדון

New member
לשטוף עיניים

פעם העליתי טרמפיסט חייל למכוניתי, וכאשר הגענו למחוז חפצנו, שאלתי את החייל היכן הוא רוצה לרדת. ענה: בשוק. שאלתי. אתה הולך לעשות קניות? ענה: לא, לשטוף עיניים". יא וואלי, הנשים לתומן הולכות לעשות קניות, הן לא ידעו שהן גם אובייקט להתבוננות צבאית משימה בלתי מזוינת, ללא פריסקופ ובכן שטיפת עיניים היא דבר בריא, על פי חוות דעת ומחקרים שנעשו לאחרונה. השטיפה מעלה את רמת האדרנלין בדם, ועמה פעילות הלב משתפרת והאדם נשאר צעיר יחסית. אם זה טוב בשוק, זה טוב גם בהרקדות ובכן מעתה, אנחנו מאמצים את תורתו של ערוץ האופנה אנחנו באים בבגדים קצת שקופים קצת קצרים, קצת נמוכים קצת הדוקים הרבה רמיזות שני מספרים קטנים מהמידה עם נצנצים שנצים ביריות אבל, אבל, לא להגזים, זהו מקום מכובד.

ברנדוןיקירי, התכוונת,אני מאמינה,../images/Emo13.gif

שהגברים יגיעו, עם ג'ינס נמוך, צמוד צמוד, כשהישבן לחוץ וכל קווי המתאר שלו ברורים.. ומקדימה. אח...איזו חגיגה.. איך כל מבט אל בנות החמד, מיד מבליט את האוירה
) וחולצת הרשת, אינה מצליחה להסתיר את הקוביות , שהגברבר הצליח בעמל רב להעטות על גופו, בשעות רבות, בחדר הכושר. כי הנשים , כידוע לך, מאד אוהבות לשטוף את העיניים..

אבישג10

New member
../images/Emo45.gif

ברור, חלילית שלזה הוא התכוון!! הרי לא באמת חשבנו לרגע שהוא רוצה לראות את הבחורות בצמוד ומבליט וכאלה....

אליק 31

New member
בשרשור אחר, לפני כמה חודשים,

הצעתי משהו על הופעתן של הבנות בריקודים, ומישהי היכתה בי אפיים ארצה, אני הצעתי שהבנות יבואו בחצאיות מתנפחות, בסגנון ימי הביניים, והיא הסכימה בתנאי שהבנים יבואו עם טייטס ועם פאה נכרית.

תיראי, אוהבת..אם זה עם חומצה..../images/Emo13.gif)

אז אני לא בטוחה שהוא יסכים לשטוף את העיניים..
) אבל אם לעומת זאת, זה עם מים.... אז אולי..
) לפחות אז הן תהינה צלולות
)

למעלה