לשחר!

Hermaione

New member
לשחר!

הי תראי, סליחה שלא עניתי לך על ההודעה באיי סי קיו אבל רק עכשיו קלטתי איך משתמשים בזה כמו שצריך... ואני מחפשת עם מי להתכתב, אז... מתי את מחוברת? כי אני בעיקרון יכולה רק ביום שישי מהצהרים עד הלילה וביום שבת אבל אני ממש רוצה להתכתב עם מישהו, אז תכתבי לי. ולשאר חברי הפורום, אם אתם קוראים את ההודעה הזאת, אז סורי שאני פונה באופן פרטי לשחר, אבל אני לא יכולה לפנות אליה בשום מקום אחר. אל תחשבו שאני ממש מעצבנת. אני רק קצת מעצבנת. אולי בעצם הרבה. לא משנה.

shahar1

New member
להרמיוני!

מצטערת, אבל התנתקתי מהאי סי קיו, אני מחוברת עכשייו לאודיגו, שזאת תוכנה ששי סיפר לי עליה והיא מה זה מעולה, כדי לך להתחבר, היא פשוטה מאוד! ודרך אגב, מה דעתך על השאה שלי (תחת הכותרת פרד וג`ורג`) תעני לי, וכל מי שקורא את ההודאה, בבקשה תענו לי! נ.ב: אני בניגוד להרמיוני אכן מעצבנת, אבל בכל מקרה סליחה שהפנתי את ההודאה רק להרמיוני, היא לכולם ואני ממליצה לכם להתחבר לאודיגו! :)שחר!

Hermaione

New member
אני לא ממש יודעת...

תראי, בקשר לשאלה שלך על פרד וג`ורג`, זה דיי מסובך, כי באמת רון אומר שהם מקבלים ציונים טובים אבל אחר כך סותר את עצמו וממה שהספקתי לקרוא בספר הרביעי (קראתי עד פרק 12), הם גם לא הצליחו ממש במבחן הזה עם הנקודות ככה שאי אפשר ממש לדעת בודאות מה הולך איתם אבל לי נראה שהם כאלה חכמים, אבל שטותניקים מאוד, ובשנותיהם הראשונות, כשזה יותר קל, הם הצליחו (זה כנראה בגנים שלהם) אבל עכשיו, כשהם מבוגרים יותר, אז עדין יש להם את היכולת להצליח אבל הם לא ממשים אותה. אולי זה יופיע בספרים הבאים. :)

לימון45

New member
להרמיוני

אם את רוצה להתכתב איתי תקראי את המודעה בשם:מה אם הםפרים האחרים של הארי פוטר+|התכתבות בערך אני לא בידיוק זוכרת לימון45

למעלה