לשחר- קסנזין

• פותח הנושא er08
  • פורסם בתאריך

er08

New member
לשחר- קסנזין

האם הקסנזין העלים לך את הטיקים לחלוטין? או שהוא עושה זאת בצורה חלקית? כמה כדורים ביום את לוקחת? אני לקחתי קסנזין עד 3 כדורים ביום, זה עזר, אבל היו עדיין קצת טיקים ולכן אני מתלבט אם לחזור לאורפ- רבע כדור שאיתו אין בכלל טיקים. הבעיה שלאורפ יש תופעות לוואי לא פשוטות (כמו פרקינסוניזם). איזה תופעות לוואי היו לך עם אורפ?

חגית35

New member
בני בן 7 ונוטל 3/4 אורפ ליום כעת

ללא כל תופעות אקסטרה פירמידליות. יש הפחתה ניכרת בטיקים אם כי יש חלק שבאים והולכים אבל זה כבר רגיל עבורנו עם כל התרופות. יש שיפור בתדירות ומשך התקפי הזעם אבל לא לחלוטין. בקיצור, חודשיים לאחר שהתחלנו יש מגמת שיפור אם כי לא מוחלט.

אוראפ ומשקה אנרגיה כנסו זה חשוב מאד

בע"ה מזה כמה חודשים אני נוטלת אוראפ פורטה שני חצאים ליום לפעמים חצי לפי ההרגשה. יש הטבה אבל לא יותר מדי והשמנת יתר מירבית. רציתי לספר שיש כל מני תמריצי אנרגיה ואני שתיתי אותם זה ללא אלכוהול קוראים לזה רד בול או XL שאני שתיתי היום את הפחית האחרונה של החיים שלי הרגשתי חוסר פוקוס בעינים והטיקים החריפו לי. אנא ממכם הורים יקרים= לבני נוער של טוראטניקים : אל תתנו לילדים לשתות את זה אפילו שאין בזה אלכוהול ושזה "מותר" לי זה עשה רע זה יעשה לכל אחד רע. יש לי רגישות לתרופות אך לא למשקאות. עכשיו מסתבר שכן . איתכם האהבה שלי

spidergirl

New member
לא בהכרח

אני שותה רד בול על בסיס קבוע. זה אומנם מחמיר קצת טיקים אבל עם הזמן גם זה נעלם. מה שכן, זה לא כזה בריא ועכשיו שהמבחנים נגמרו הפסקתי עם זה.

שביק

New member
אלין יקרה, תודה שאת משתפת את

ההורים. זה חשוב מאד. אני מאד מקווה ומאחלת שתמשיכי להתגבר על מכשולים שבדרך. החזיקי מעמד מקירה. את יודעת הזמן חולף, יום ועוד יום, והמועד מתקרב לטובה. שולחת לך חיבוק גדול.

er08

New member
לאלין

האם נטלת קסנזין? באיזה מינון? איך זה השפיע עליך? עזר לך עם הטיקים?

לא מכירה את התרופה קסנזין האם יש לה

בע"ה עוד שם ?? כי את השם הזה אני לא מכירה ואני יודעת שלכל תרופה כמעט יש שני שמות. תודה והמשך יום שקט ונעים

כן נטלתי בעבר ניטומן(טטרבזין)

בע"ה אבל זה לא השפיע עלי לטובה. היה מרדים אותי וגורם לי ליותר טיקים אז הפסקנו את הטיפול. בזמני הביאו לי את הניטומאן מאנגליה לישראל כי לא היה בארץ את זה. והיו בעיות לקבל את זה. תרופה ששמעתי שהיא טובה להרבה אנשים אבל לא לי , לי יש בעיה עם תרופות בגדול!

חגית35

New member
הגיוני מאוד זה חומר ממריץ.

וחוצמזה... לא נראה לי שיש סיכוי סביר שניתן לילדים קטנים וקטינים רד בול???!!!

חגית, על קטנים יש לך שליטה מלאה

על קטינים, קצת פחות ...... בכל אופן אופנת הרד בול חדרה כבר מזמן למסיבות בר המצווה (13, להזכירך!). אפשר לנסות ולהסביר לינוקא שלא כדאי לו לשתות רד בול, למרות שכל החברים שלו שותים. אפשר גם לנסות לאסור עליו. ואפשר גם להגיע לפשרה שמנסים : אם הכל עובר חלק (ולמרות התנגדותי העזה לכימיה הזו) אזי מותר לשתות פחית אחת. אחרי הכל ההבנה שמשהו לא טוב לגוף שלו צריכה להגיע ממנו.

spidergirl

New member
ועוד לא הזכרנו את השילוב

וודקה רד בול שהולך מצוין במסיבות

נכון מאוד המיסבות של גיל הבר מצווה

שכלום כבר שותים רד בול והם בגיל התבגרות 13 14 16 וממש לא שומעים להורים כי כלום במיסבה שותים גם עם נגיד להם לא הם ישר אומרים אתם לא מבינים וזה בעיה לכנס אים לעימותים

למעלה