לשחרר

niloush

New member
לשחרר../images/Emo46.gif

לא קבועה ובדר"כ לא שייכת, אבל הפעם אני אשתף... מותר גם על גיסות? אתמול היינו מוזמנים לגיסי וגיסתי (אחיו של בעלי ואשתו) למסיבת פוסט-מדורה. על האש, בלי ילדים, עם עוד כמה זוגות חברים משותפים (כן, אנחנו באותה החברה). אנחנו חשבנו שמתחילים ב8 וחצי, כשבעצם התחילו ב7 וחצי. 8:35 אנחנו בדלת ויש טלפון. אני מרימה וזה גיסי שואל איפה אנחנו, ואני עונה: בדרך. באוטו, אני אומרת לבעלי שלא יאומן שאחרי 5 דקות, כולם כבר שם (כאלו יעקים??) מגיעים ומתגלה הטעות. אז אני שואלת ככה על השולחן לפני כולם למה לא התקשרתם עוד קודם אלינו לברר מה קורה?! גיסתי עונה: לא רצינו להפריע. חשבנו, בטח אתם רבים או באמצע ויכוח ענק. מה????????????????????????????????????????????????? טוב, אז מכאן אני הפסדתי כי לא שלטתי על עצמי והתפרצתי, ואני ממש כועסת על עצמי שלא התאפקתי,אבל...... לא חשבתי שאני צריכה לההמרח על בעלי או להתנשק בפרסיה כדי שיידעו שאנחנו בסדר. (אמאל'ה, נשמע מתנצל....) אנחנו חיים נהדר ביחד ועד אתמול לא חשבתי שיש בכלל צל של ספק בנידון. (דווקא חמתי טוענת שרואים לנו בעיניים עוד ניצוצות, אפילו אחרי 8 שנות נשואים) אז מה אני אמורה לחשוב שהיה דיון על 'להתקשר או לא' אלינו לפני שהגענו והיא טרחה ליידע את כל החברים (ביניהם זוג חברים קרוב מאוד) שאנחנו כנראה רבים. מה חושבים? אם הגיסה אומרת, יש דברים בגו..... טוב, אז אני דווקא התנצלתי פעמיים על ההתפרצות שלי כי אפילו שזה היה במקום, זה לא היה לענין (זה אף פעם לא). אבל בעלי כבר נתן לאחיו על הראש כי גם הוא נפגע ממנה פחד (בכל מקרה הוא תמיד עומד מאחורי, גם שאני לא ממש צודקת) וההוא אמר שכבר אתמול הוא העיר לה קשות א.איך עלה על דעתה שכזאת? ב. גם אם כן, איך היא העיזה להגיד את זה לפני כולם? חמותי על הבוקר קבלה טלפון ממני (חמודה, ניסתה להרגיע אותי ולהגיד שיש אנשים רעים שלא חושבים פעמיים לפני שהם מדברים) שתדע..... הקיצר, לא רק שהלך הערב, אבל גם אני לא ממש יכולה להסתכל לחברים בעיניים. היא המכשפה אבל הפעם אני יצאתי ה'דפוקה'.... (איפה השליטה העצמית שצריך אותה?) זהו

שש שבע

New member
נועה' לה

תלמדי להקשיב בין השורות,,הגיסה הזו שלך פשוט רבה עם בעלה, נראה לה כנראה נורמאלי, אחרת מה הייתם יכולים לעשות אם אתם מאחרים? להתמזמז אולי? חס ושלום, איך זה? הרי היא והוא כבר אחרי שנה כבר לא מתמזמזים סתם כך באמצע היום או הערב. אני לא הייתי מתרגזת פשוט הייתי עונה לה " אה מזל שהתקשרת בסוף, כי עוד לא תקעתי לו את הסכין בלב, הצלת את חיו..." בקיצור צאי מזה, מי שדפוק פה זה היא לא את. ומה איכפת לך מה כולם חושבים?

mariana

New member
נועה ברוכה הבאה קודם כל

אני חושבת שנהגת טוב מאוד. ואת לא צריכה להיצטער על זה שלא היית מאופקת כנראת לא הגיע לה, מזל שבעלך לציד והוא תמך בך. הרי ידוע שלגיסתך אין טאקט בדיבור אז שמת אותה במקום

נילוש../images/Emo24.gifהרגעי נשמה

את לא לבד. אני השבוע הסקתי מסכנה מאוד ברורה: גיסה = ז_ _ ה !!!!!!!!!!!!!!!!! זה מה יש.!!!!!! גיסה היא צרת עין, מנוולת והכי הכי : ק נ א י ת !!!!!! קחי אותה בנחת אבל אל תרחמי עליה כשצריך. בהצלחה ו.... הההה ברוכה הבאה

שש שבע

New member
למה סיגל?

לי מתוך 10 גיסות, רק אחת היא זבל, כל השאר זה ככה.\ 3 נשות אחי, אני מתה עליהן, ו3 אחיות בעלי, אחת כזו חסרת מזל מבכנה, אני מרחמת עליה, והיא לא מציקה לנו, ולא כלום, ושתים אחרות, ממש/ חמודות , וביחסים מצונים איתנו, הן עסוקות עם המשפחות שלהן, והבעיות שלהן, וכשאנחנו נפגשות אנחנו ממש בכיף. ויש לי עוד גיסות, שהן נשות האחים של בעלי, וגם הן שלושתן בסדר גמור. אז מה אני אגיד לך, מספיק ההיא הצרה היחידה שיש לי, היא עושה בשביל כולן.

נו, אז את רואה? הסברת והסברת

ובמשפט האחרון אמרת את הכל. דג מקולקל אחד, מסריח את כל הקופסא" אני מנסיוני עם השלוש (שתיים מצידי ואחד מצד בעלי) הבנתי שכל אחת בתורה ז_ _ ה וההרגשה הזו לא תעבור עוד הרבה זמן.

שש שבע

New member
לא, זה לא ככה

אחת זבלההה וכל השאר בסדר גמור, לא היו לי שום קטעים ושום דבר איתן, להיפך, ורק זו, אנחנו אפילו לא מרכלות עליה כמעט, רק מרחמות, כשמישהי מתחילה לספר מה ההיא עשתה לה, אז אחת מגניבה חיך, השניה, תנועת ביטול, ורק אחותי חמה עליה רצח, היא ניצלה את טוב ליבה עד תום, אחותי היתה עושה לה ביביסיטר חופשי לילדים, וכשאחותי עושה ביביסיטר זה הבשגחה, אוכל אנמבטיות למיטה, ואחר כך ספונז'ה וכלים, אחרי שנים שהיא ניצלה את אחותי, ובחיים לא ראיתי שהיא נתנה לה איזו מתנה כאות תודה (מה שגיסתי האחרת כן עשתה, ואף פעם לא שכחה להודות ולפאר ולשבח) ויום אחד אחותי אמרה לאחי "איזה צורה יש לביקורים שלך לאמא? אתה לא מתבייש, עד שאתה בא היא צריכה להתחנן, אתה לא מביא את הילדים, ואם אתה מביא אתם הולכים מהר, ואם אתה עם אישתך אז היא כל הזמן מנדנדת לך "נו כבר, בוא נלך" מה יש המשפחה שלה יותר טובה משלנו? שם אתם יושבים שעות וימים., אחרי זה גיסתי עשתה איתה ברוגז, ואחי לא בא לאמא שלי הרבה זמן, עד שהאחיות שלי איימו להחרים אותו,"מצידנו אתה יוכל ללכת לאלף עזאזל עם אישתך ביחד, אמרה לו אחותי, אבל אתה תתבייש אתה לא חושב על אמא" אז הוא בא. ואחר כך כאילו כלום לא קרה, הם הזמינו את אחותי לבת מצוה, בר מצווה, ובאיזה נשיקות וחיבוקים גיסתי עטפה את אחותי "הייתי מקיאה ישר על השמלה המכוערת שלה" אמרה אחותי "רק לא רציתי לצער את אבא ואמא" היא אמרה לי. וכשאמא שלי מתה, מי בא לעזור בשבעה?כל גיסותי אבל זאתי , ידעה לעעשות כזה רוח, כאילו אמא שלי היתה האשה הכי יקרה לה בחיים, ואנחנו ביננו כל הזמן החלפנו מבטים וחצאי חיוכים על ההתנהגות שלה "היא בטח שמחה, שהיא באה לוודא שאנחנו באמת יושבים שבעה ולא עבדנו עליה" ככה אמרנו. ופתאום כשיש אזכרה של אמא שלי, היא מגיעה יושבת עם כולן, מפטפטת וכו', ומה אני אגיד לך, כנראה שהיא מבינה שהצגות בזמן אזכרה זה לא כל כך מתאים, אז לפחות זה עובר בשלום. אני חושבת שהיא באה רק בכדי שלא ידברו עליה או מה. אחרי שאמא שלה תמות, אחרי מאה ועשרים, האשה הזו שגידלה אותה ככה על מצע של גאווה ושוויץ בתור אוכל, היא אולי תרד קצת מהאולמפוס ותבין מה היא מפסידה.

לאופי כזה יש שם : עניות הנפש

ויש גם הצגה על שמה: עלובת החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העניין הוא שאנו מתבגרים וכאלה חוזרות בהן ויודעות מה הפסידו אז לנו כבר אין כוח בשבילן ולכן הן המרוויחות !!!!!!!!!!!

למעלה