לשחרר את YOGI

new sol

New member
לשחרר את YOGI

יוגי נחסם בכל הפורומים של תפוז. יוגי נחסם משום שהביע את דעתו והציג עובדות. כל מי שמכיר את יוגי יודע שהוא בחור מקסים ללא רבב בעל כתיבה רהוטה, שנונה ומעודנת ומסייע בכל למי שזקוק. מעולם לא ראיתי אותו מנבל את פיו או פוגע ברגשות אחרים. הבחור חשוב לנו מאד בפורום שלושים+. אנא שיקלו את החלטתכם שנית, נגרם לו עוול עצום. תודה מראש. בברכה. סולי.

../images/Emo45.gif

חסימתו של יוגיבר מכתיבה בתפוז אינה ברורה. מקלדתו מפיקה פנינים לטעמי ואני מקוה שאין כאן רמז למשטר חשוך ואפל שפוחד מכתיבה אמיתית וישירה. אני גם מקוה שהסיבה אינה חוסר הבנה של כתיבתו כי כך נראים פני הדברים. אנא התעשתו והחזירו 'עטרה ליושנה'.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה לא היתה כל סיבה לחסום את יוגי ממש לא..... בתקווה שתעשו את הדבר הנכון ותשחררו את החסימה.

ויק1

New member
../images/Emo45.gif וכל מילה נוספת מיותרת

נעשתה כאן טעות נעשה כאן עוול שצריך שיתוקן לאלתר. הסיבות אינן ברורות, וגם לא יהיו. אנא השכילו והפנימו שיוגי הוא אחד התורמים הגדולים ביותר הן לפורום שמנות ויפות והן לפורומים אחרים. החסימה נעשתה שלא בצדק ומתוך מסע נקמנות. ישוחרר יוגי לאלתר מחסימתו ויפה שעה אחת קודם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שנעשה עוול , אנא יוגי הוא אחד התורמים הגדולים ביותר בפורומים כאלו ואחרים . מיצינו את העונש .החזירו אותו לאלתר !!!!!!!

החורזת**

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן| יוגי הינו אחד הכותבים

המוכשרים והתורמים שהיו אי פעם. כתיבתו היא ללא רבב והוא מקפיד על כתיבה עובדתית הומריסטית בלבד. ואני מוכרחה לציין שחסימת כותב כמוהו מעוררת תמיהה, יש בה משום שרירות הלב ולדעתי היא מעלה בספק את היושר המקצועי של מקבלי ההחלטות בהנהלת תפוז. מצטרפת לכל קודמי וקוראת להסיר את חסימתו לאלתר.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יוגי הוא אחד התורמים הגדולים ביותר בפורומים.נעשתה כאן טעות.נעשה כאן עוול שצריך שיתוקן לאלתר. הגיע זמן לשנות את פניי הדברים ומוטב שעה אחת קודם. הריי ברור לכל שזהו מסע נקמה, כי, רבים מהכותבים בתפוז, לא אחת מנבלים את פיהם, מצטטים אחרים, מרכלים והם לא נחסמים. אף לא אחד מהדברים הנ"ל לא נעשו בידי יוגי. הכוונה להשתיקו נעשתה מרוע לב וכתגובה לא הולמת מצד אנשים בתפוז שפעלו הם עצמם לא כשורה בכתיבתם.

../images/Emo45.gif

יוחזר יוגי לאלתר

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

DANDI 30

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo45.gif אבן טעות גדולה ..

יוגיבר הוא כותב הגון שכל כתיבתו היא משובחת עליכם לשקול את הטעות שעשיתם ולהשיבו לפורומים.. לדעתי הכל כבר נאמר וכל מילה מיותר.. יוחזר יוגי!

spin היחיד

New member
תשלח מייל לתפוז

זה שתגידו את דעתכם בפורום לא יעזור הם יבואו ויגידו לשלוח למייל אז עדיף שתשלחו עכשיו ותהיו מוכנים

למעלה