לשחק ועכשיו!!!

Hammerfall

New member
לשחק ועכשיו!!!

אנשים בבקשה, אני נואשת, אם אתם מחפשים שחקנים מראשון בבקשה בבקשה צרו איתי קשר. כבר יותר משנה לא שיחקתי ואני רוצה לשחק!!!!!! ואני בת 17. אני יודעת לשחק DND and ADND 2nd edition.

קבוצה קימת ברחובות של dnd 1e

אבל די מפוצצת מבחינת אנשים.. (5 שחקנים בנתיים) אם את מעוניינת (פגישות בערך כל שבוע שבועיים.. בהתאם לשחקנים) להגיע לרחובות שלחי לי מסר לפרטי ונסכם עניינים (כיתה יא´ אגב)

DDN

New member
המלצה.

קריאה של כל חלק המאמרים בפורום, ושל ההודעות בו, בעבור טיפים למשחק ורעיונות של אנשים זה דבר תמיד טוב. עוד מקום לחפש שחקנים זה הגילדה ודימונס: ו. . .. רצוי ללמוד מו"ד 3.0 שיהיה לך בהצלחה!

DDN

New member
לא חשבתי שאהיה מאלה. גם אני מחפש

קבוצה חדשה. היות והקבוצה הקבועה הטובה והמהוללת שלי לא הולכת להיפגש עד סוף אפריל ואחרי - העולם גדול, אני זקוק בדחיפות לקבוצה חדשה, ולו רק כדי להיות שחקן אורח לשלושה חודשים, עם אופציה ליותר.

Gilgam69

New member
אני??? אני???

אתה יודע טוב מאוד, ואפילו אמרתי לי את זה תוך כדי שאני מקליד את ההודעה הזאת, שמבחינת שנינו אפשרי לשחק!!!

DDN

New member
Who is teasing?

אני מכור. אני לא יכול להתסדר 4 חודשים בלי משחק. אני חייב לשחק! אז אני צריך למצוא קבוצה לשחק איתה, לא?

DDN

New member
אני יוצא מתוך הנחה שאתה

מתייחס להודעה שHAMMERFALL כתבה כי שרשרת אליה. היא יודעת לשחק D&D מהדורה שנייה (הקופסאות הצבעוניות) וAD&D. לא תהיה לה בעיה ללמוד את המהדורה השלישית.

למעלה