לשושנה....

inbal701

New member
לשושנה....../images/Emo20.gif

וואי וואי שושנה תודה רבה על סדנא מהנה ומשעשעת.....הרסת אותי עם כל המימיקות שלך....יאאלהההה נתראה בסדנא הבאה
ענבאלדי - ענבל זוהר

קונקי1

New member
לשוש הנהדרת והאהובה ../images/Emo24.gif

תודה
על ההשקעה והמחשבה על על פרט (אפילו גרביים
הרגת אותי...) על האווירה הקסומה והכיפית שהבאת איתך מלא הטנא לסדנא
למדתי החכמתי ונהנית מכל רגע
שמחתי מאוד לפגוש את חברותי המקסימות מהפורום (שזהיתי
) שושוצ, ניצת הורד, טלינגיט, אנאיס נעמתן לי חברות יקרות היה כייף לפגוש בכן בכלל היתה קבוצה נעימה זורמת וחייכנית פתאום הבנו (טלינגיט ואני) כמה חסר לנו מפגש עסיסי עם כולן ואם כבר תודה מיוחדת לפיפוש, על קבלת הפנים החמה החיוך והחיבוק מכל הלב אי אפשר שלא לאהוב אתכן שוש ופיפי
שולחת לכולן אור שמחה ואהבה
שניפגש רק בשמחות

inbal701

New member
וואללה קונקי...

למה לא באת להגיד שלום??? יוווו חבל........ ענבאלדי - ענבל זוהר

קונקי1

New member
מה??? לא ידעתי ../images/Emo12.gif

אולי בכלל רקדנו אחת ליד השנייה בלי לדעת

../images/Emo124.gif קונקייתי! אוהבתותך forever!!

שימחת את ליבי, יפה אהובה שלי. כמה טוב שבאת, שהיית, שרקדת (אוףףףףףף! בפעם המיליון - אני מתה על הריקוד שלך!!) וכן, המפגש המדהים הזה, של שושוצית וניצת, והטלינגייה, ואנאיס (שאיתי תמיד) וסלובק'ה - מ"זקנות העדה של הפורום" - אחת דינו: אנרגיות מופלאות, שמחת המפגש מקרוב, ההתחבקויות וההתנשקויות, האהבה המתפרצת... חוץ מתחושת הבית הנפלאה שאתן נותנות לי - הוא יוצר אצל כולנו את הרצון למפגש העסיסי והאהוב... (לתשומת לב הטלינגוגית שלנו...)
אהובתי, שבאת להיות איתי, לרקוד איתי, לשמוח ולאהוב ביחד ומקרוב, ועל המילים החמות-חמות מלבך הטוב והאוהב
שוש

שו----שנה שושנה שושנה../images/Emo141.gif

העשרת אותי בידע רב שימושים
חידשת לי
אירגנת וסידרת לי בראש
הזכרת לי דברים שקצת שכחתי
עייפת אותי
שימחת אותי
הצחקת אותי
שיחררת אותי
לחייך, אחותי!
היה לי כיף כיף כיף! את פשוט מדהימה! תודה לך! תודה גם לפיפי נס (שאין על הלוביה שלה
) על האירוח הלבבי והחם, ועל הניסים ועל הנפלאות (אפילו זכינו לראות אותך רוקדת "בקטנה"- הרווחנו) ולליאת בצון על האירגון המופתי ועל החיוכים והחום (א ו ה ב ת א ו ת ך!) ולחברות הפורום המופלאות שפגשתי שוב, וכמו יין טוב- הכרותנו משתבחת עם השנים: קונקי, ניצת הורד, טלינגיה, סלובבבב... ע ד י, ורחל- כיף ונעים להכיר אתכן. ענבל- לא זיהיתיך... בטח בפעם הבאה. נשיקות וחיבוקים ושבוע מופלא לכולנו
סיגל

inbal701

New member
חחחח סיגלי../images/Emo6.gif

איך איך לא זיהית??? הרי הבלונד שלי זעק למרחקים
...בכל מקרה באמת חבל שלא הצגנו את עצמנו אחת לשניה......טוב עד הסדנא הבאה אולי אבוא עם מדבקה ועליה השם...... ענבאלדי - ענבל זוהר

סיגלול השושוצית האורססססת ../images/Emo25.gif

הרקדנייה היפה
האישה הנאווה
והאהובה עליי מאוד
חוץ מזה שאת מ-ש-ג-ע-ת בכל כך הרבה מובנים, את מ-צ-ח-י-ק-ה
איזו שותפה נהדרת לדחקות היית לי אתמול!!! שלא לדבר על אוצר המילים החדש והמדליק שהוספת ללכסיקון שלי. גם את "צחצחת" את לשונך השנונה... יפה לך, אחותי, ולחייך את - יפתי
ועכשיו, הזכרת לי להיות קצת עצובית שלא הספקתי לאכול מהלוביה החלומית של פיפוש. הנה, אני אזיל דמעה
רק אחת... שכן - אני מחליפה סוויץ', ונזכרת בעוצמות האהבה והיופי הרבים שהיו לנו אתמול בביחד המופלא והמצחיק ביחד! את צודקת - כיין טוב הולכת ומשתבחת החברות של חבורת המופלאות שלנו, והיא הולכת ומתרחבת עם הצטרפותן של עוד ועוד. שיבואו על כולכן הברכה והטוב - אמן ואמן
מי יתננו ביחד-ים שכאלה הרבה
עד לפעם הבאה... ולהשתבחות הולכת וגדלה -
שוש

../images/Emo20.gif ענבל היפה כל כך -

תודה על הפרגון
האנרגיות אתמול הרקיעו שחקים, בזכות נשים יפות, נפלאות, מצחיקות, ובעלות תעוזה - כמותכן. והלוואי שתמיד נזכה ליהנות יחד מאהבת הריקוד
ובחברותא נפלאה שכזאת
נתראה, אינשאללה, בסדנא הבאה, שוש

ועוד משו, שאי אפשר בלתו ובלעדיו../images/Emo88.gif

פיפי
וליאת
בואו, 'תקרבו אליי עוד קצת...
אתן נפלאות שבנפלאות !!!!!
גדולה ואוהבת שלוחה לשתיכן, יקירותיי! על תחושת הבית המשפחתית, הדואגת, המכילה והאוהבת שאתן נותנות לי ולכל המשתתפות בסדנאות שלי.
על היחס האישי החם, על החיוך, על תשומת הלב לכל פרט ופרט, על הכנת הכיבוד הטעים, על הארגון למופת.
הדרך שבה אתן מארחות את הסדנאות שלי, והרוח הטובה שאתן משרות על כולנו, הופכת את הסדנאות הללו לחוויה מעצימה ומהנה מאין כמוה, עבור כל המשתתפות, כמו גם עבורי. תודה, יקירותיי האהובות - אתן מאירות
את ליבי בכל ביקור.
נתראה, אינשאללה, בעוד שבועיים, בשימחה חוזרת, ברעות ובאהבה גדולה
שוש

השושנה

נהנתי מאוד מהסדנא אני לוקחת איתי הרבה הלאה בדרמה והמימיקה שבריקוד כן ירבו סדנאות מהנות כאלו תודה השושנה גליק ריבלין יעל

../images/Emo140.gif תודה, יעל יקרה,

על המילים הטובות, ועל הפרגון
אני יותר משמחה לשמוע ולדעת שנהנית, ושלקחת איתך חומרים שיסללו את דרכך בעולם הריקוד, אינשאללה
תבורכי
ניפגש בשמחות ובטוב הגדול הזה של הריקוד שלנו
שוש

למעלה