לשוק קחתן

ענבים2

New member
לשוק קחתן

האם יש מעוניינות בבגדי ניו בורן של בנות? הכל ורוד לגמרי... מצב מעולה ומריח ריח של תינוקת תמימה וורדרדה... בנוסף, בגדי קיץ. משהי רוצה בגדי קיץ של בנות? הכל מהמם- במידות 6 חודשים עד מידה 2. ושאלה- אני צריכה לסדר דברים לפי מידות וכאלו?

D X 9

New member
וגם - מישהי צריכה מגירות למתחת למיטה?

למיטת תינוק, צבע שמנת. וגם - מישהי צריכה מכונת כביסה? (לקחת מהבית, לא מתכוונת להביא למפגש כמובן)

kmiki

New member
איפה נמצאת מכונת הכביסה?

יש לי בחורה, קצת נזקקת שצריכה, השאלה היא איפה זה ומה מצבה. תודה רבה

g a g a g a

New member
עוד לא נפטרת מהמגרות האלה?

אני אשמח למגרות האלה עכשיו (שוב...) אבל למפגש לא אוכל להגיע לצערי. אם מישהי יכולה להקפיץ צפונה אז אני מזמינה

The Bellinda

New member
יש קדימות לבנות שמכירות אותך?

סתם סתם אני אשמח לבגדי קיץ לבנות - אמנם הציפורת היא בת שניה אבל הבדלי העונות בכל זאת מהותיים, בעיקר בסוף עונה. בקיץ היא תלבש לכל הפחות 12-18, אם לא 18-24.

ענבים2

New member
בכיף אביא הכל, מבולגן שיהיה

האמת שאני סידרתי את הבגדים, לפי מידות, צבעים, חלקי לבוש וכל הקריטריונים האפשריים. ארזתי יפה ככ השלאתי לחברה. והיא החזירה לי את הבגדים בערמה, מבולגנים לחלוטין אבל נקיים. לפחות זה. אשתדל להפריד לפי מידות לפחות כי יש די הרבה :)

זיברה

New member
מקפיצה רגע... חיתולים וכד', זה מעניין מישהי?

לא שאני בטוחה שאגיע, הסיכוי לא עצום, אבל... יש לי חבילה מלאה של פמפרס פרימייום קר מידה 4 שנרכשה בטעות ונפתחה בטעות, חבילה מלאה של פמפרס פרימיום קר מידה 5 שנרכשה כי חשבתי שעוד צריך ופתחתי ובסוף לא השתמשתי אפילו בחיתול אחד, יש לי חבילה של האגיס פול-אפס מידה L בנות שחסר בה חיתול אחד בדיוק, ויש לי חבילה כמעט מלאה של משטחי החתלה חד"פ של האגיס. אם אני מצליחה להגיע, שווה להביא את כל הכבודה? חוץ מזה יש לי גם גלגל ים לתינוקות שמעולם לא שומש, באריזה, ועוד שקית מלאה בבגדים שקיבלתי מחו"ל לאורך הזמן ולא היו בדיוק My כד Of דבש... ומי יודע מה עוד יצוץ

למעלה