לשוקי11 ול- גולם:

כוכבית2

New member
לשוקי11 ול- גולם:

השרשור לא עולה אז בבקשה קראו מה שרשמתי קודם בתגובה למה שכתבתם. זה חשוב. ולעניין האהבה העצמית. כבר למדתי לאהוב את עצמי ואולי זו הבעיה שקשה לי להיות עם מישהו אחר. אני חושבת שאני מושלמת למרות שיודעת שלא ולכן מאד בררנית כלפי אחרים. האהבה העצמית לא עוזרת לי, אני עדיין מאוכזבת, מדוכאת, או איך שתקראו לזה...עזרה ...

golem

New member
תראי כוכבית...

אין פה מדע מדוייק....אם היה תאמיני לי שלא הייתי כותב בפורות אכזבות..והפורום הזה לא היה קיים בכלל. עכשיו בקשר למה שכתבת...האהבה העצמית היא רק חלק מכל מכלול הדברים שצריך לשנות בעצמך כדי להגיע לאושר...מכיוון שאם עברת לאהבה עצמית - שזה אומר שנאת כל האחרים (ואני יודע שאני מקצין...) אז לא עשית בזה כלום.. החוכמה, ואני יודע שזה קשה, זה למצוא את השילוב איפהשהוא ביניהם - כלומר לאהוב את עצמך..לדעת שאת שווה אבל באותה מידה גם לדעת שאת לא מושלמת - כי אין כזה דבר - ותלמדי את עצמך להיות פתוחה לקבל אחרים - כולל את המגרעות שלהם. תנסי להגיע לכזה מצב....במקרה הבא שאת רוצה לפסול משהו אחר - ויש לי הרגשה שלפי תיאורך את פוסלת די מהר - אל תפסלי אותו...ותתני לו את הצ´אנס ותחשבי על המשפט הבא "יש לו פגמים וגם לי יש פגמים - השאלה היא אם אני יכולה לחיות איתו בלי שהפגמים האלה יהרסו לנו הכל". בסה"כ נראה לי שקצת הסתבכתי פה במה שכתבתי...אבל תזכרי תשלבי בין אהבה עצמית..אי-פסילת(אהבת?) אחרים..ואופטימיות.. - זה שילוב קטלני. תנסי את זה...מה יש להפסיד????

shooki11o

New member
לדעתי

מגיע מתי שהוא השלב שבו עם כל הרצון להיות בררנים מוצאים את ה-אחד/האחת ולגביו/ה אנחנו רואים את המגרעות אבל מתעלמים מהם או מקבלים אותם זה בעצם (שוב לדעתי) המשמעות של אהבה לדעת שמה שיש לך הוא הכי טוב בעניך ולא חשוב מה אחרים אומרים "אומרים לי שאני חצי בן-אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם" בקיצור החיוך צריך להיות בגלל התקווה ולאו דוקא מאהבה עצמית אז בנתיים הנה לך חיוך משלי
את מוזמנת לאמץ אותו כי לי לשמחתי יש מספיק כאלה

golem

New member
הוא זה אתה:)

אתה צודק הרבה יותר ממני... או שניסחת את זה הרבה יותר יפה ונכון

כוכבית2

New member
לשוקי

גם לך המון תודה. הציטוט ממש מתאים. באמת הפגמים הם אלה הדברים היפים ואני מחפשת מישהו פגום כמוני. כשאני מוצאת קצת דמיון ופגמים משותפים, מטורפים ככל שיהיו, אני מוקסמת מהבן אדם.

shooki11o

New member
אין על-מה

נאי איש של פתקמים וכבר אמרו שלשיית הגשש החיוור : העולם עומד על שלושה דברים "על הפגמים על הפיגומים ועל הפיתגמים בקיצור אני מקווה שתמצאי מהר ת´מטורף שלך

למעלה