לשוקי

rehovot

New member
לשוקי

מאז הגעתי לפורום כשהיה שומם, נתקלתי מצידך מס פעמים, שאתה טועה בשיקול הדעת, ובן מהו תפקידך כאן. הדבר הכי מדהים הוא ששפורום של תנועה לאיכות השלטון שצריכה לשים בראש דגלה את שמירת חופש הביטוי. אתה שם עצמך כצנזור כיודע מה מותר ומה אסור. נשמת אפה של הדמוקרטיה הוא חופש הביטוי....לך תקרא מה כתב על כך בגץ. אתה גם רואה צל הרים כהרים....משייך דברים ומילים ומוציא מהקשרם. אם את רוצה להתבלט כאן כתוב ותוכיח עצמיך, עם אתה חושב שאתה עורך עתון תוכיח עי כתיבה ולא עי מחיקות וחסימות. עוד עיצה לי לך אל תשתמש בדברים אוילים שאתה עושה עי הזכרת אביך שנפל או עי זה שאתה פצוע צהל. זה שימוש לא מכובד בלשון המעטה.

לרחובות

גם לחופש הביטוי לדעתי יש גבול במדינה שלנו, והתנועה לאיכות השלטון עצמה הגישה תלונות למשטרה על ביטויים לא נאותים. אם אכן לא התכוונת למה שחשבתיוהוצאתי דברים מהקשרם כמו שאתה אומר אז בוא נמשיך הלאה ואם התכונתה אז נפרד כידידים. ואם הרצחו של אבי ע"י פורעים ערבים זה דבר אוילי אז באמת .. יש לך בעיה. שוקי

shy-1

New member
אני יכול רק לצטט פתגם אמריקאי שאומר

"חופש הביטוי אינו מקנה לאדם את הזכות, לצעוק באולם מלא אנשים: ש ר פ ה.

rehovot

New member
שי ...אתה מעליב כאן את הקוראים

והמקרה שלי דומה? אני סכנתי מישהו בקריאתי יהודון?

shy-1

New member
מאחר וזה פתגם בלבד, נא להתייחס אליו

ככזה. כעת, רחובות, אני מקווה שאינך רואה בי אויב או שומר לי טינה מהעבר, האם אני צודק ? כעת, אני כותב לך כאן, ותאמין לי כשאני אומר לך: כשאתה כותב למישהו את המילה "יהודון" אתה פוגע גם בי שאין לי ולשואה שום דבר משפחתי, כי עצם זה שאתה מכנה כך יהודי, אינה במקום ! אם אתה רוצה לרדת על כל אחד, זו זכותך, ויש מליון מילים אחרות.

rehovot

New member
אתה טועה

וזכותך לטעות. מי שהחל להטיל דופי בשימוש יהודון,זה קרה שחכ הנדל קרא שגריר האמרקאי כך,וגם אז היה שימוש ציני לסתימת פיות, מה גם שאני הסברתי את המילה ולמה כוונתי,,,,ובמילון אין שום סתירה לדברי. הנאצים לא ידעו עברית, ולא השתמשו במילה הזאת וכל מי שמנסה לשדך אותה לנאצים...טועה ומטעה ועושה שימוש של זילות בשואה. שי אני מכיר אותך ויודע את מינעך הטהורים, אבל גם אתה עשוי לטעות עקב שטיפת המוח שעברנו כולנו, מי יותר מאבן שושן יכול לפרש את המילה? למה שם הוא לא הזכיר את המונח הנאצים? ועוד בקשה לי אליך כשאני מתווכח עם מישהו כמו עםשוקי אל תכניס דברים שמקומם עלול להטעות...

לכאורה יש מקום למחוק

כמו שצריך למחוק הודעה שקוראת לאחד הגולשים- "ערבי מסריח". אבל הואיל והדברים באים כדברי בקורת על ציבור שהגולש נמנה עמו ולא כהסתה לגזענות אין מקום למחוק. אין מקום לראות בהתבטאות משהו חיובי. נהפוך הוא. אבל חופש הביטוי מגן גם על ביטויים נאלחים.

shy-1

New member
"ערבי מסריח" היא קללה שמשתמשים בה

בדרך כלל איפנטילים, מיעוטי תאים אפורים, וכל השומע אותה מבין שלמקלל אין כל דמיון והוא נתקע בכיתה גימל. "יהודון" מצד שני, זו לא קללה, זה נסיון להכניס את היהודי לרכבת יחד עם עוד יהודונים אחרים ולהעלים אותם !

גם מילים פוגעות, ומסיתות

אני יודע שאתה יהודי ציוני ואני מאוד מכבד אותך, אבל לקרוא למישהו "יהודון" זה אנטישמיות (שלא תחשוב שאני קורא לך אנטישמי, פשוט שים לב פעם הבאה למה שאתה אומר).

rehovot

New member
הבנת הנקרא של שוקי

תעונה שיפור...המעשים האוילים עליהם כתבתי זה מה שאתה עושה כאן עי מחיקה. הצדקתם עי שימוש באביך שנרצח ופציעתך....הוא מעשה שלא יעשה. אני מציע לך שתתיעץ במשטנים של התנועה שלא חסרים לכם. האם פנית למילון?

שקדי

New member
יחסם רחובוט...האיש בעל אלף השגיעוט

מייד ובדיעבד....וביערתם הרע מקרבכם

שקדי

New member
נראה לי שליידי תודה לך ברוב עם

בתור אוכל לכלבה שלה...........

למעלה