לשוקור/אליאס ....

יוסי26.5

New member
לשוקור/אליאס ....

לשוקור ואליאס .... אני מעולם לא חיבבתי את פייסל חוסייני... אבל הלך האיש לעולמו באמונתו.... אני מבקש להביע את צערי...למרות שלא הסכמתי עם מעט הדברים שהתפרסמו בשמו ושהגיעו לאוזני... ...אני לא הכי טוב בתננחומים...תבינו...

eliasys

New member
שלא נדע עוד צער

אני לא הכרתי את האדם אישית אך תמיד קשה לשמוע על מוות והשתתפותך בצער ראויה לכל התשבוחות זו גדולתו של האדם שידע להיות אדם כשצריך ואתה אדם בכל מובן המילה

B.Shokor

New member
אחי, אני אישית מבין את זה, ולכל

אדם מת יש כבוד, זכרונו לברכה.

קלייר

New member
זכרונו לברכה/שלא נדע עוד צער

שלא נדע עוד צער בשני העמים,אפילו לא מסכימים לדעות חבל שכך נגמרים החיים,קיויתי שעוד איתו נשב ונדבר

all

New member
צר לי

אבל אתם מדברים שטויות. למה כל כך הרבה צער על מנהיג זקן שמת. ילדים בני 18 ופחות מתים כמעט יום יום . למה? כי המנהיגים שלנו (של שני הצדדים) לא הצליחו לפתור את הסכסוך הזה. רבין מת כשניסה לפתור אותו ולכן הוא היחיד שנכנס להיסטוריה כמנהיג אמיתי. פייסל מת כשהתווכח עם שוטרים על שטויות. אז בואו נשמור את תנחומינו לילדים המתים ולא למנהיגים שכשלו בהצלת ילדים אלו.

הנשוי

New member
פיגוע נוסף

בזמן שאתם מתדיינים על גודל הניחומים לפייסל חוסייני הערבים הרגו לנו עוד כ15 בני נוער

יוסי26.5

New member
ALL יקר

ALL יקר חבר יקר...אולי תלמד כבר לא לזלזל באחרים... למה אני מדבר שטויות?? רק אני מדבר שטויות?? אתה לא??? גם אתה...אבל אני משתדל לא להעליבך אלא מסה אולי להסביר לך איך אני חושב...וזה עדיין לא אומר שאני מדבר שטויות.. אז אנא ממך...כבד דברי אחרים גם אם הם לא לטעמך ויכבדו אותך.. תודה

למעלה