לשועלי נס הרים

RONAL111

New member
לשועלי נס הרים

פעם ראשונה היום בנס הרים! מי יכול להאיר את עיני? חיפשתי וחיפשתי את שלט הגפרור ולא מצאתי! אז איפוא זה בדיוק? כי הבנתי שזה תחילת העליה אז המשכתי והמשכתי ולבסוף הגעתי עד הנקודה שמתחילה הירידה הקטנה הראשונה אחרי העליה הרצופה! (ירידה קטנה שבתחילתה תמרור צהוב שמורה על פיתול שמאלה ואח"כ ימינה!) אני מקוה שהנ"צ הזה מספיק ברור לשועלי העליה הזו! מפאת אילוצי זמן והתחיבויות קודמות ומכיוון שלא ידעתי כמה עדין חסר לי לקצה העליה(האנטנה המפורסמת!)נטשתי בטיסה(80 קמ"ש!) ועכשיו אולי מישהו יסביר לי כמה היה חסר לי עד הפיסגה?

rport

New member
אחרי הפניה ממחסיה יש קיוסק קטן.....

בצד ימין 10 מטר אחרי יש שלט עם גפרור

Infin1ty

New member
הכוונה לשלט של

"מספיק טיפש אחד בשביל לשרוף יער שלם" ואז יש גם תמונה של גפרור והסיום הוא בצומת T של מערת הנטיפים (יש שלט כתום).

RONAL111

New member
אז מה המרחק שהייתי מנקודת הסיום?

מהנ"צ שציינתי שהגעתי אליו.

Infin1ty

New member
אם אני לא טועה אז משהו כמו 1.2 ק"מ

היית יכול להמשיך עוד קצת, אתה לוקח את העיכול שמאלה עולה את השיפוע (קצת חד) ואז אתה כבר יכול לנשק את הסיום כי משם זה נהיה יותר קל (הכל יחסי).

גם אני היום פעם ראשונה!!!

כמה שמעתי עליה...סוף סוף הגיע זמנה. ירדתי מצור הדסה, ועליתי דרך נס הרים. סה"כ 90+ ק"מ. מה שקשה בעליה הזאת, לפחות בפעם הראשונה, זה שהיא נראית כאילו לא תיגמר לעולם.אבל היא נגמרה. הגעתי מותש הביתה ולא מרוצה בכלל. שבוע הבא שידור חוזר. למעוניינים - מהגפרור לנטיפים : 36 דקות. מקווה שעכשיו אנשים מסוימים יהיו רגועים וישנו הרבה יותר טוב בלילה

למעלה