לשון לבנה?

oren1242

New member
לשון לבנה?

שלום רב, לשוני לבנה בצורה חריגה. ההשלכות הינן אסתטיות גרידא אולם בכל זאת הייתי רוצה לשמוע סיבה אפשרית לכך. משטח לשון שלל קיום פטריה. אינני סובל כפי הידוע לי מבעיות עיכול כמו צרבת (אכן יכול לגרום ללובן בלשון). היתכן כי הבעייה היא בתזונה לקויה? בתודה מראש.

bestofhealth

New member
מספר שאלות

בעקרון אני מאד מסכים עם יעל לגבי הצורך לראות מטפל/ת. אוסיף רק מספר נקודות למחשבה: האם הלשון לבנה כל הזמן, או שיש תקופות שהיא ורודה - אדמדמה יותר? האם כל הלשון לבנה או רק חלקים מסוימים שלה, לדוגמא החלק הפנימי יותר? האם מתלווה לתופעה גם ריח רע מהפה - HALITOSIS? מה מראות בדיקות הדם מבחינת ה - PH של הדם וגם של השתן? ממה מורכבת הדיאטה שלך?

oren1242

New member
מספר תשובות

תחילה אודה לכולם על תגובתכם. תמיד לבנה. הלשון כולה לבנה. ככל שאני מודע לכך, אין ריח פה חריג. בדיקות דם ושתן שנעשו לפני תקופה קצרה מסיבה אחרת לא הראו שום נתון חריג. להערכתי התפריט היומי שלי לא כולל מספיק חלבונים ואולי גם ויטמינים.

לשון לבנה

אורן שלום, לשון לבנה לפי רפואה סינית, מעידה על מצב של עודף ליחה בגוף. יתכן שאתה ניזון יותר מידי ממזונות קמחיים, או ממוצרי חלב, הידועים כגורמי היווצרות ליחה. רצוי לעבור תהליך של ניקוי, בהשגחת איש מקצוע. כמו-כן, מומלצת התאמה אישית של התזונה, מבחינת איזון כמויות אבות המזון. עידית סער, נטורופתית

oren1242

New member
שאלה...

תחילה אבהיר כי מדובר בכיסוי לבן, כמו פלאק... שאלה- מה הכוונה לאותו "ניקוי" שהוצע פה מקודם, ואל מי לפנות כדי להתייעץ או לבצע תהליך זה?

לשון לבנה

אורן שלום מבחינת הרפואה הסינית, אכן חיפוי עבה על הלשון הוא אינדיקציה ללחות בגוף. כמה שאלות: האם הגוף מרגיש כבד האם אתה סובל מעייפות האם אתה מבולבל לעיתים, או סובל מסחרחורות האם אתה סובל מקור האם אתה סובל מחוסר תאבון מלווה בתחושת מלאות בבטן עליונה האם יש לעיתים עצירה או האטה בזרימת השתן האם אקלים מדברי מרגיש לך טוב האם יש לך נטייה ללחות בראות, או הרגשת לחץ או כבדות באזור החזה? אם חלק מהסימנים קיימים הייתי ממליץ לך ללכת למטפל בר. הסינית, שכן הסימבטומים מתאימים לאבחנה הסינית ולכן זה יהיה כלי טיפולי שמתאים למצבך

למעלה