לשון לבנה

tanka

New member
לשון לבנה

שלום לכולם ןתודה לכל מי שענה על שאלותי רציתי לשאול משהו בקשר לבריאותי.על הלשון שלי יש חיפוי לבן (לפעמים צהבהב) והיא בעלת סדקים.ידוע לי שהדבר קשור להפרעה במערכת העיכול ואולי מערכת החיסון גם כן.אני צמחונית אבל משתדלת לאזן את התזונה שלי,אני אוכלת בעיקר מזון אורגני ובעיקר דגנים מלאים.בנערותי סבלתי מהפרעת אכילה(אנורקסיה) וייתכן שנגרם נזק בלתי הפיך (למרות שאינני מאמינה בכך) כיום אני שוקלת בטווח הממוצע לגובהי ואין לי נטייה להרעיב את עצמי.שאלתי היא מה עלי לתקן בתחום התזונה והאם עלי לפנות לנטורופטית?

לשון בצד ../images/Emo3.gif, איך את מרגישה?

איך הבריאות הכללית שלך - רמת אנרגיה, מצב-רוח, שעות שינה וערות, יציאות, כאבים (אם יש)... באופן כללי מאוד, חיפוי עבה על הלשון מעיד על ליחה, כאשר חיפוי לבן מעיד על קור וחיפוי צהוב-נוטה-לחום מעיד על חום. סדקים בלשון מעידים בד"כ על חוסר יין. אבל יחד עם כל הנתונים ה"לשוניים"
האלה, צריך קודם כל לדעת איך את מרגישה?

tanka

New member
בקשר למצב

תודה על ההיענות המהירה בד"כ אני מרגישה טוב ומלאת אנרגיה אם כי יכולות להיות תקופות שבהם אני יותר עייפה ומעט מדוכדכת(לא בצורה רצינית).אני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי כיום למרות שיש עדיין ימים שאני מרגישה"שמנה".מצב העור השתפר בהרבה כי כשהייתי חולה היתה לי אקנה,בכל אופן תודה על העיצות ופשוט נראה לי שאפנה לנטורופת או מטפל מוסמך אחר ונסדר את העיניינים,תודה לכולם ושיהיה יום נפלא מלא באהבה.מירית

tanka

New member
תןדה נשמה

תודה כפרה אני משתדלת שיהיה רק טוב והמון אהבה,מירית

ואולי ואולי ואולי...

שבת שלום, לפעמים אנחנו מתסכלים רק על נקודה כואבת ומציקה אחת ואנחנו לא מסוגלים להתבונן מרחוק ולראות את התמונה המלאה. את כותבת בעצמך כי אולי מדובר בהפרעה במערכת העיכול או אולי מערכת החסון, או אולי הפרעת אכילה מהעבר...? האם מערכת העיכול לא שייכת לאותו אורגניזם שבו ישנה מערכת החיסון והאם אין או יש קשר למצב המנטלי - אמוציונלי של הגוף? הכל קשור בהכל. יש לברר מהו מצבך הרפואי כרגע? מה היה בעבר? יש להסתכל על כל מערכת ומערכת כמו הורמונלי / מחזור חודשי, נשימה, עור / שיער ועוד ורק אז, רק אחרי התבוננות על תמונת המחלה המלאה יהיה ניתן לנסות ולהבין מהו אותו קלקול פנימי אשר גורם לאותן תופעות שאת מתארת ורק אז יהיה ניתן לדעת מהו הטיפול המתאים לך באופן אישי. והדרך הנכונה לעשות זאת הוא ע"י פנייה אישית למטפל מקצועי, שיתאים לך טיפול נכון, תזונה נכונה וכל מה שצריך בכדי להחזיר את גופך לאותו איזון עדיין שנפגע. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

למעלה